Hverdagstasken: Det indeholder min

Reklame for ADAX

I er nogle stykker der allerede har spottet og spurgt ind til den på Instagram. Den brune smukke lædersag jeg har båret rundt på de sidste uger. Den er fra ADAX, som I med garanti allerede kender, og som i den grad laver nogle fine, brugbare tasker i lækker kvalitet og til rimelige priser. Jeg havde i virkelig lang tid været på udkig efter en hverdagstaske i den helt rigtige størrelse. Stor nok til at kunne rumme de ting jeg slæber med mig hver eneste dag, men heller ikke så stor, at jeg ligner en der skal på ferie. Længe har jeg brugt små eller mellemstore tasker til hverdag og har så suppleret op med en mulepose til computer og/eller en pusletaske. Det behøver jeg ikke med min nyeste tilføjelse til samlingen, som opfylder samtlige af mine krav. God størrelse, flot, god kvalitet og praktisk, tjek, tjek, tjek og tjek.

Faktisk viser det sig, at der var en hel del tasker i ADAX’ sortiment, der opfylder alle mine krav, men særligt denne vandt mig med sit lidt vintage-agtige look og den helt perfekte størrelse. Den har hængt på mig stort set hver dag siden, og kan rumme alt det den skal, og lidt ekstra…
Men hvad har jeg egentlig med mig på sådan en helt almindelig dag?
Måske kan I huske, at jeg lavede en ‘What’s in my bag’ video for maaaange år siden? Der er ikke den store forkel fra dengang til nu, men jeg har alligevel siden da gerne ville gøre noget lignende, så i dag har jeg hældt indholdet ud (og stylet det en smule, bevares) på mit spisebord … Og altså, i min taske i dag:

Foruden alt det sædvanlige som du sikkert også render rundt med, som nøgler, pung, rejsekort og telefon, har jeg som oftest altid noget spiseligt, et par notesblokke, computer, høretelefoner, oplader, kamera, vådservietter, bleer, sutter, mad til Loulou, en eller andet spotvare fra Netto (i dette tilfælde chokoladepingvinerne øverst til venstre), solbriller, legetøj, hårelastikker og spænder, neglelak, Treo og absurd mange læbepomader/læbestifter.

Alt dette kan uden besvær være i tasken fra ADAX, og der er stadigvæk plads til lidt indkøb eller skiftetøj fra vuggestuen. Den er desuden lavet i det lækreste læder af den slags, der kun bliver pænere med tiden. Og så kan den både fungere som skulder-taske, håndtaske og cross body – Sidstnævnte er et absolut must for mig, da jeg ofte er i situationer, hvor jeg skal have arme og hænder fri. Den koster 1999,- og du kan finde den lige HER

Se i øvrigt ADAX’ store udvalg HER
Jeg har (blandt en håndfuld andre) set mig lun på denne her, bare til de dage, hvor jeg ikke skal have hele hjemmekontoret og læbepomaderne med, altså….

Indlægget og tasken er sponsoreret af ADAX.

8 replies
 1. Victoria says:

  😀 Jeg har nærmest præcis de samme ting med mig. Plus lakridser. Går aldrig ned på lakrids!
  Hvor mange rum er der i tasken? Den er dødflot! Kan bare ikke beslutte mig for om det skal være den brune eller sorte, der skal på min ønskeseddel. Hmmmm….

  Svar
 2. Janne says:

  Du skal da have noget håndsprit med dig. Det er total undervurderet hvor meget, det betyder at spritte hænderne af mellem snotnæser, bleskift osv. Det vil halvere antallet af forkølelser i hele husstanden 🙂

  Svar
 3. Elena says:

  Jeg er meget nysgerrig på den lille lyserøde pung/taske? Hvad er det og hvor er den fra – den ser så fin ud ☺️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *