Glade ører helt uden ledning

REKLAME FOR LIBRATONE

Jeg har fået nye høretelefoner, trådløse Q Adapt On-Ear høretelefoner fra Libratone. Der udover at have gjort mit liv som lydbog- og podcast-lytter meget nemmere, også gør særligt én ting ekstra fed – og jeg ville sådan ønske, at jeg havde haft et par for 15-20 år siden. Ser i, da jeg var yngre dansede jeg i flere timer hver dag. Jeg havde en walkman og senere en discman siddende i buksekanten, høretelefoner på og så dansede jeg rundt … Det gik ret ofte galt og jeg endte ofte med at have en discman hængende fra ledningen i mine høretelefoner, og det lagde lidt en dæmper på festen. Min egen dansefest.
Jeg lytter stadigvæk til musik en hel del. Min discman er blevet udskiftet med en iPhone og mine dansemoves er for det meste udskiftet med oprydning eller rengøring, men også her ender jeg ind imellem med at have telefonen dinglende i mine høretelefoner. Virkelig upraktisk.

Det problem kommer jeg ikke til at have igen, og jeg tør godt love, at der kommer til at snige sig væsentlig mere dans ind i min hverdag ,eftersom at jeg har anskaffet mig de her trådløse høretelefoner fra Libratone. Det er så fedt ikke at skulle tænke på at montere min telefon fast på mig – den kan bare ligge og passe sig selv på køkkenbordet og lade mig om at tømme opvasker og/eller øve mine moves.

Også når jeg går på gaden med podcasts, en lydbog eller musik i ørerne, er jeg blevet glad for den manglende ledning, som jeg ellers altid fik viklet mig ind i (livet med cross body tasker, klapvogn og lommer).

Designet er tilmed ret pænt og så er der lyden – Såååå god!
Man oplader dem med ledning med USB indgang, så det kan enten gøres via computer (kæmpe bonus, hvis du spørger mig) eller bare i en almindelig stikkontakt (jeg bruger bare min telefonoplader) – og så har de altså 20 timers levetid efter opladning. Så det er begrænset, hvor ofte de skal oplades, hvilket også er et plus i min bog.

Se Q Adapt On-Ear hovedtelefonerne og Libratones andre produkter lige HER.

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *