Det skæve sneglehus i 3100

Vi vidste at vi gerne ville have noget lidt gakket og skævt, sådan noget Pippi Langstrømpe ville bo i.
Det har vi i den grad fundet. Et skørt ‘lille’ hus med hemmelige kroge, tidslommer, historie og charme. Vi bibeholder stilen med sprossede ruder, bindingsværk og beplantning (dog skal en del af det eksisterende fjernes, øv). Og indvendigt skal de mange små rum gøres til færre lidt større værelser og vi skal have lysnet det mørke 60’er tema lidt op. Annekset bliver totalrenoveret og gjort til en del af huset. I haven ønsker jeg mig frugttræer, en hængekøje og et hjemmebygget legehus. Børnene har bestilt en trampolin, og selvom det er det grimmeste jeg kan komme i tanke om, skal vi selvfølgelig have en.

400 meter fra huset ligger stranden, 50 meter væk en sø, skoven skal man heller ikke langt for at besøge, og i cafeen 100 meter fra vores hoveddør brygges der cortado med havremælk.

Hornbæk, vi skal sgu nok blive gode venner.

27 replies
 1. Julie says:

  Åhhh Hornbæk! Mine forældre har sommerhus i Hornbæk og der er så skæppeskønt. Får helt kriller i maven ved tanken om alt det gode, der venter jer! Elsker vandet og stisystemet langs vandet deroppe. Kæmpe tillykke!

  Svar
 2. Julie says:

  Velkommen til Hornbæk – her er skønt, og der kommer flere og flere børnefamilier til.
  Vi har vegansk folkekøkken en gang om måneden (søg evt på facebook), hvor alle er velkomne, og verdens bedste skovbørnehave – Ellekildehus. Hvis I ikke allerede har gjort det, så SKYND jer at skrive børnene op til den.

  Svar
 3. Trine says:

  Stort tillykke med sneglehuset – hvor ser det helt vidunderligt ud! Jeg glæder mig til at følge med i jeres nye eventyr.

  Du ved det sikkert allerede, men hvis ikke vil jeg bare tippe om at man kan få trampoliner der graves ned, så den er i niveau med græsplænen. Det er stadig ikke verdens kønneste ting, men nemmere for børnene at hoppe ombord i og ikke helt så voldsomt at se på for øjet 🙂

  Svar
 4. Mathilde H says:

  Kæmpe stort tillykke til dig og familien! Det er SÅ stort.
  Hornbæk er simpelthen sådan en skøn by. Jeg drømmer selv om, at kæresten og jeg engang i fremtiden skal købe et hus lige netop dér. Så jeg glæder mig meget til at følge hele processen, renovering og tanker om flytning – og hvad der nu ellers dukker op. Ej, får helt sommerfugle i maven på jeres vegne.
  PØJ med det <3

  Svar
 5. Signe Op. says:

  Ej, hvor er det fint! Eller – det bliver det! 😄 Jeg kan se det for mig!
  Det bliver det helt rigtige sneglehus for jer. Det er jeg sikker på. Kæmpestort tillykke og pøjpøj med det! 😊

  Svar
 6. Line Skjøt says:

  Velkommen til nordkysten! Og tillykke med køb og beslutning 🙂 🤗 I bliver så glade for det! Vi bor i Ålsgårde lige på den anden side af plantagen 😊

  Svar
 7. Nina says:

  Dejlig dejlig by – tillykke med det.

  Vil anbefale en nedgravningstrampolin – de skæmmer trods alt mindre. Men få for Guds skyld en entreprenør til at grave og bortskaffe jorden. Min mand gravede selv og det fortrød han bitterligt. Vi endte med at betale mere for bortskaffelse af jord end selve trampolinens pris plus det var mege hårdt arbejde i fem dage😣🤭

  Svar
 8. Liva says:

  Åh gud hvor ser det fint og kringlet ud, huset!
  Et lille tip til verdens-grimmeste-trampoliner er at grave dem ned i haven. Så slipper man i hvert fald for hæslighed i halvanden meters højde, og samtidig falder man ikke så langt, hvis uheldet skulle være ude. Smart!

  Svar
 9. Marie says:

  Hvor er det fint altså! Tillykke. Jeg har verdens dejligste venner, der har bygget hus i Hornbæk. De har en datter, der vist er født dagen før Loulou (: Megasøde og kreative mennesker siger det bare (;

  Svar
 10. J. says:

  Åhhh kæmpe tillykke <3 Hornbæk er så fantastisk dejlig! Håber I kommer til at elske det, faktisk er jeg ikke i tvivl om at I vil.
  Jeg drømmer selv om Hornbæk, men det kan bare ikke hænge sammen med arbejde i København. Måske vi kan finde noget arbejde i Helsingør en dag i stedet – det er også en skøn by. Igen, tillykke!

  Svar
 11. Marie says:

  Ha! Jeg fik ret… Jeg har tænkt Hornbæk mange gange under læsning af dine seneste indlæg plus jeg har tænkt at det er en provinsby der samtidig nok kan fylde nogen af de huller du ville få fra København (cafeer, lækre butikker, isbutikker bla… og så selvfølgelig masser af Københavnere, især om sommeren). Og forholdsvis let at komme til København, både med bil og tog. Hornbæk er lige i min baghave, bor selv i Snekkersten 😊 så det kan være vi ses en dag på havnen når vi sejler en tur nordpå til Ben&Jerry 🍡

  Svar
 12. Maja says:

  Yeay, stort tillykke med huset 😉 Vi bor selv i Esrum kun 10 min. fra Hornbæk, og det er i det hele taget et skønt område heroppe nordpå og laaaaangt ude på landet 😉

  Svar
 13. Nina Skov says:

  Ej hvor lyder det bare helt fantastisk!!
  Og sikke en pragtfuld ide med håndværkertilbud et sted hvor det rent faktisk kan betale sig økonomisk 🙂
  Tillykke! Det bliver garanteret et hit!

  Svar
 14. Emilie says:

  Som en anden læser har skrevet kan jeg også kun anbefale verdens bedste skovbørnehave – Ellekildehus. Hornbæk er en skøn by!

  Svar
 15. Line Ruth says:

  Tillykke med huset😊😊 Uh det må være den hyggelige Albis du har været forbi og fået god kaffe? Så hjertevarmt og hyggeligt et sted. Håber i bliver glade for Hornbæk. Sig til hvis du har brug lidt insider viden – særligt god kaffe og børneområdet😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *