Den første nat

Vi har tilbragt natten i vores hus. På gulvet i stuen. På madrasser med soveposer, og med håndklæder som hovedpuder. På rad og række, og med Loulou i en rejseseng ved vores fødder. De første par timer i hvert fald, inden jeg tog hende ned til mig, hvilket resulterede i at hun sov bedre end hun har gjort meget længe. Underligt nok er jeg mere træt end jeg har været meget længe, som om at min krop har vænnet sig til at blive vækket mere end jeg orker at tælle, og at tre opvågninger og dermed op mod fire timers sammenhængende søvn gør den mere udmattet end godt. Skøre krop.
Men bortset fra at jeg lige nu, klokken 7:49 er TRÆT, har det har det været en god nat. Og stille. Huset er roligt, alt andet end uhyggeligt – min største frygt var at her ville være ubehageligt ag sove og at her var for mange lyde og dårlig energi. Men alt godt. Virkelig godt og rart.

Kaffen brygger nu på komfuret, solen er ved at stå op over søen og har tryllet himlen lyserød, børnene leger med de julegaver vi har med herop fra de sidste dages familiebesøg og om lidt går nogle af børnene og jeg efter morgenbrød. Vi spiser det på gulvet i vores udestue, samme sted som vi spiste aftensmad i går. Derefter trækker vi i kedeldragterne og går i gang med at trække træbeklædning af væggene. Ret perfekt onsdag …

19 replies
 1. Stine says:

  Wow et fedt marmorgulv!
  Jeg håber du fylder instagram i dag – hvor jeg skal sidde i bilen i lidt for mange timer på vej til familiebesøg

  Svar
 2. Fru Z says:

  Og godt nok har I ikke Lagkagehuset lige rundt om hjørnet, men det gode er, at I kan købe morgenbrød & gode kager hos Bagt. De kan noget godt. 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Enig. Har allerede testet deres træstammer, og det ser ud til at jeg ikke kommer til at savne Lagkagehuset lige foreløbigt 🙂

   Svar
    • Birgitte says:

     Jeg oplevede engang at Bagts personale nægtede min 5 årige datter et glas vand. Jeg ærger mig stadig over at jeg på det tidspunkt havde betalt for mine varer. De henviste til deres købevand. Jeeez, ét sølle lillebitte glas vand. Jeg kan ikke tåle sådan en smålighed.

     Svar
  • Sneglcille says:

   Det føles virkelig magisk. Nu. Lad os se, hvor magisk det er til februar. Så er det nok mig, der er misundelig den anden vej 😛

   Svar
 3. Therese says:

  Albi kaffebar har dejlig kaffe og god stemning. Hvis I trænger til en pause i løbet af dagen.
  Vi er i sommerhus heroppe disse dage, og jeg nyder Hornbækstemningen for fuld skrue.
  Tillykke med jeres dejlige hus.

  Svar
 4. Marie says:

  Det lyder virkelig skønt. Hvor bliver det godt, er jeg sikker på. Og hvor fedt at I inddrager børnene i processen, så meget de (og I) orker.

  Svar
 5. Venterpaavinblog says:

  Hvor lyder det hyggeligt med spejder-lejr på gulvet. Og hvilket gulv <3 Det er så hårdt og spændende at flytte, og man er altså lidt oppe på lakridserne konstant, synes jeg. Og så kan man overleve en hel del søvnmangel, når man så er på -udelukkende grundet flytte-adrenalin (;

  – A

  Svar
 6. Julie says:

  Jeg er så vanvittig misundelig, at det er lige før jeg aner et grønt skær, når jeg tjekker mit spejlbillede 🙂

  Det er min drøm at købe sådan et hus, men jeg har valgt en mand med 10 tommelfingre, og jeg er heller ikke selv videre handy, så hvis jeg skal være realistisk, kan jeg godt se, at vi bør købe noget allerede istandsat. Men så kan jeg jo udleve drømmen lidt igennem jer.

  Tænk at have Albis som nabo. Elsker det sted.

  Svar
 7. Sanne says:

  Hvor lyder det bare helt fantastisk hyggeligt og fuldstændig perfekt! Nu glæder jeg mig endnu mere til at flytte ind i mit for nyligt købte hus om ca tre måneder!
  Tak for at du deler dine tanker med os trofaste læsere, du skriver så fantastisk godt og jeg bliver helt opslugt af hvert eneste indlæg. Så tak for det og stort tillykke med jeres nye hjem😊🏡

  Svar
 8. Sanne says:

  Wow! Jeg får helt lyst til at købe et hus, der skal renoveres. Selvom den tanke egentlig var lagt på hylden, fordi jeg synes det skulle have været inden barn så. Og vi har altså kun ét. Ej hvor er der altså bare nogle helt andre fede detaljer i et gammelt hus, fremfor de helt strømlinede nye huse. Fedt projekt der venter jer!

  Svar
 9. Caroline says:

  Vi gik forbi jeres hus i forgårs. Ikke på stalkermåden, men fordi vi passerer søen på vejen fra vores sommerhus hen til bageren. Jeg kunne genkende huset efter det første billede du lagde op. Det er simpelthen det skønneste, mest eventyrlige og idylliske hus! Endnu mere i virkeligheden (set ude fra gaden). Min kæreste blev så ærgerlig over, at det ikke var os der havde købt det. Nu er vi selv så småt begyndt at overveje Hornbæk på den mere permanente måde. Et mekka for unger at vokse op i! Kæmpe stort tillykke med jeres ret så fantastiske sneglehus!
  Bedste hilsner,
  Caroline
  http://www.carolineejacobsen.dk
  Ps. “Famsebrødet” hos BAGT er det bedste brød jeg har smagt.

  Svar
 10. Helle says:

  Wauw det ser lækkert ud, håber vi får lov at se flere glimt af huset 😊 Nu har jeg jo ikke set helheden, men næsten en skam at hive træværket ned 🙈

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *