Aarhus tur/retur

REKLAME FOR DSB

I torsdags listede Otto og jeg ud i morgenstundens mørke for at nå et tog mod Aarhus. Vi købte lidt fornødenheder på Hovedbanen og indfandt os på vores pladser i toget, hvor vi tilbragte de næste tre timer. Det er sjældent at han og jeg har så meget tid sammen, og det var skidedejligt, at få talt, vendt verdenssituationen og derimellem bare zone ud, kigge ud af vinduet eller ned i hver vores skærm.Jeg fik arbejdet en smule, og Otto fik farvelagt en håndfuld Sandbox tegninger på min iPad. Og inden vi fik set os om var vi nået til Aarhus, hvor en dag med museumsbesøg, frokost, kvalitetstid med min lillesøster, der bor i Aarhus, og utallige kopper kaffe og varm kakao, ventede os.

Allerede samme eftermiddag satte vi os igen i en togkupé, og blev kørt hjem på tre timer…. Og 20 minutter, da vi sad i kø i Valby lige inden målet, men i det mindste havde vi ikke travlt – Udover med at komme hjem i seng.
Turen hjem var en mindst lige så hyggelig tur. Vi havde købt aftensmad til hjemturen, som vi spiste over et spil Pool på Ipad’en, og derefter lod vi os begge lulle halvt i søvn, mens regnen piskede mod ruderne ude i mørket. Ved 20:30 tiden stod vi igen på Hovedbanen, med bagagen fuld af indtryk, oplevelser og kvalitetstid.

Jeg må ærligt indrømme, at en af grundende til at vi aldrig, altså indtil nu, har taget turen mod smilets by, i tog altså, er at jeg ikke helt har kunne overskue de mange timer i et tog. Slet ikke med børn. Ikke engang mine egne, selvom det er de sødeste jeg kender (og selvfølgelig meget velopdragne. For det meste) –  Og da slet ikke ud og hjem samme dag. Men efter at have prøvet det, er jeg på ingen måde bleg for at gøre det igen. Heller ikke med flere børn. Hvor tit har man lige to gange tre timer på få kvadratmeter med dem? Jeg har ikke så tit, og det gider jeg godt.

Det bliver med andre ord på ingen måde sidste gang, at vi tager turen mod Aarhus med DSB. Og selvom det var smertefrit med to ture på samme dag, overnatter vi nok næste gang, og måske tager vi resten af familien med.

Måske…

Køb dine togbilletter hos DSB HER, hvor der er en del Orange billetter til blandt andet Aarhus i næste weekend (15-17. december). God tur!

2 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Århus er så skøn; godt I kom afsted efter sygdom! Jeg er selv hjemvendt igår aftes efter tre døgn i byen, og har blogget herom – utroligt er jeg akkurat lige imponeret hver gang, jeg står i buen 😍
  Det er altså en dejlig by.

  Svar
 2. Louise says:

  Dejligt at I have en dejlig tur til vores fine by – selvom den vist desværre bød på noget kedeligt vejr, så vidt jeg kunne se på Instagram! 😀
  Det retter vi lige op på til næste gang 😉

  Hvis du leder efter et par insider-tips til næste gang, så er kaffe og brød med ost på La Cabra, en burger på The Burger Shack og et besøg i nogle af de fine butikker i Latinerkvarteret et godt bud! 🙂

  God weekend!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *