Året der gik 2017

Der er lige præcis 11 dage tilbage af året og jeg har i den forbindelse kigget i bakspejlet. Året har budt på en hel del. Meget mere end jeg lige troede, og huskede det som, da jeg satte mig ved tasterne for lidt siden… Men se nu bare her:
I 2017 var jeg i New York for første gang nogensinde, meget højgravid, jeg fødte jeg mit tredje barn på mit stuegulv, et par måneder senere flyttede vi fra Vesterbro til Store Kongensgade, Podcasten Voksen ABC så dagens lys i starten af året, Uma brækkede sin arm i sommers, jeg launchede agenturet Confetti i juli, jeg vandt en pris, stod på scenen i Skuespilhuset for en udsolgt lille sal sammen med min bedste veninde i november, og for et par uger siden købte Michael og jeg et hus.
De highlights skinner klart igennem når jeg kigger i mine statistikker også, men i årets 10 mest læste indlæg er der især fokus på særligt én person i mit liv, og det er det samme på Instagram i øvrigt, nemlig Loulou. Her er de 10 indlæg der blev læst flest gange.

På en 10. plads kommer indlægget, ‘Vi ender jo for fanden med at blive skilt!’ som vist er havnet så højt på grund af overskriften (mit første clickbait?!). Hvor jeg udpensler en (i øvrigt langt fra atypisk) aften med mange børn og trætte forældre …

På en 9. plads ligger indlægget ‘Jeg går lige’ hvilket går meget godt i hånd med 10. pladsens indlæg.

8. pladsen går til mit første I øvrigt indlæg efter Loulous ankomst, som var dedikeret til efterfødsels-tilværelsen.

7. pladsen tager indlægget ‘Vi har et navn!’ som blev det sidste i den populære Navneføljeton (som får besøg fra google hver dag stadigvæk)

6.pladsen går til nyheden om at vi skulle flytte fra Vesterbro og til vores nuværende lejlighed med indlægget ‘Skål! For endnu et nyt kapitel’

5. pladsen går til et emne, der står mit hjerte nær. Indlægget ‘Seje mødre – Også os der ikke ammer’ Ammestop, the aftermath. Et lille bitte brøl i en debat, jeg ikke helt forstår findes – og et skulderklap til mødre. Alle mødre.

4. pladsen går til alt det jeg ikke kan holde uuuud. Jeg har lige læst listen i gennem igen, og kan konstatere, at det snart må være tid til en part two…

3. pladsen er beskeden om Loulous ankomst og de første billeder. Nåååårh!

2. pladsen er forklaringen på Loulous navn, som jeg stadigvæk har MEGA optur over i øvrigt.

1. pladsen er, tatatataaaaah, du havde sikkert gættet det, min fødselsberetning om da Loulou blev født, indlægget Min fødselsberetning: I røg og hast kom Loulou..

… Så ja, de ti mest læste indlæg opsummerer det egentlig meget godt op, året 2017. Jeg gætter på at næste års hitliste kommer til at bære præg af huskøb, istandsættelse og …. ? Jeg ved det faktisk ikke. Men jeg kan godt garantere at det hverken bliver fødsler, baby eller noget der minder om.

1 svar
  1. Mia says:

    Jeg er pjattet med dig og din familie!

    Loulou er kun få dage ældre end min datter Clara Sofie. Så da jeg stod på fødegangen, MEGET hidsig og træt af det hele 42+0, læste min søde kæreste din fødselsberetning for mig, og nærmest undskyldende sagde “altså, sneglcille skriver at lange bade hjælper ” … det gjorde de! Så tak for råd 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *