Søndagsanbefalinger #5

Se tidligere søndagsanbefalinger HER

Altså jeg ved godt at det er mandag, men som jeg skrev ud i går, kunne jeg intet foretage mig, da jeg var lagt ned af adrenalin. Efter en udmærket nats søvn, en halv dag med fart på og et par kopper kaffe er jeg tilgengæld klar til at bade jer i anbefalinger. Fire af dem. Noget man kan (og bør) spise, noget man kan have på, noget man kan se, og min nye blog.

Havregrød. Ja. Havregrød.
Kombinationen af havregrød, æbler, mandler og karamel, that is.
Det har længe været min guilty pleasure lige at køre sådan en satan ned et par gange om ugen. GRØDs version. Altså butikken GRØD. Men da det både løber op økonomisk og de koger den på mælk, hvilket jeg jo prøver at undgå, er jeg begyndt at lave den selv også.
Og det er vitterligt bare havregrød med topping af æbler, mandler (de saltede, hvis det skal være ekstra frækt)  og en ordentlig skefuld karamel. Selv tak, og undskyld.

Jeg BOR i de her uldtrøjer fra COS. De koster på den dejlige side af 400,- de sidder pisselækkert, er bløde og varme og har laaange ærmer. Jeg bruger dem som de er, eller under alt fra kjoler til t-shirts og striktrøjer.
Den findes også med høj hals HER og med hul til tommelfingeren som den jeg har på i dag HER.

Billet til kærlighed sæson 2 er gået i gang på DR.dk, og som I måske ved, elsker jeg den slags. Datingprogrammer og bageprogrammer er totalt meget min ting. No shame.
Jeg har kun set første afsnit, men afsnit to er altså netop blevet lagt op. Jaaaa!
Perfekt, mens vi går og venter på Gift ved første blik.

Sidst men ikke mindst, mit eget nye sideprojekt. En blog om vores husjagt. En blog der på et tidspunkt måske bliver en ægte boligblog (og inden da måske en byggeblog. Shit.). Indtil da kan I læse om jagten derhen, om tankerne, udfordringerne, drømmene og så videre. HER

15 replies
 1. Line says:

  Tror du, en gravid mave kan være i de fine uldtrøjer? Hvis man tager en større størrelse end normalt. Jeg fryser, men synes alle graviditetsvinterjakke er grimme. Og at jeg ligner et telt… Så måske jeg kan trække pinslen med nogle varme uldtrøjer 🙂

  Svar
 2. Lena says:

  Har du aldrig problemer med, at den slags trøjer får små huller lige der ved buskeknappen? Det sker altid for mig… 😏 Elsker dem stadig, men lykken er bare relativ kort. 😊

  Svar
 3. Edda says:

  åååååå, hvor lyder den havregrød dog bare mums! 😍
  Jeg forguder også mine cos uldtrøjer. Jeg er også tosset med gudrun&gudruns uldtrøjer, især modellerne Barba og Bjørk, som er SÅ varme og SÅ lækre. Det kunne være, de også var noget for dig 🌀🌀🌀

  ps, dit pandehår er så skidehamrende pænt til dig!

  Svar
 4. Nikoline says:

  På et tidspunkt viste du et kort klip af en boligvideo i en instastory. Kommer den ud på noget tidspunkt? Den så ret god ud nemlig;)
  Og jeg tror ikke, at jeg har fået sagt det før, men woow dit pandehår er flot! Du er en af de få personer pandehår er vildt flot til!!:)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det ved jeg slet ikke hvad er for et klip? En boligvideo? Hmmm. Jeg er helt blank på den må jeg indrømme.
   Og TAK. Det er jeg glad for at du synes 😀

   Svar
   • Nikoline says:

    Altså det var mest Michael der talte hvor du mest bare nikkede og sagde ja. Han talte noget om at han elskede jeres lejlighed, men også godt kunne tænke sig mere natur tror jeg. Du skrev i din tekst på storyen “mig i alvorlige situationer” 😁

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *