Søndagsanbefalinger #3

Tiden går hurtigt i de her uger, synes jeg, og det er søndag igen, allerede! Senere i dag går turen til Arbejdermuseet, hvor ‘Børn i Byen prisen’ finder sted. Jeg er nomineret til en pris, og jeg begynder at kunne mærke sommerfuglene og nervøsiteten sprede sig. Derfor er det også ret tiltrængt at kunne dykke ned i nogle anbefalinger, som dem jeg har fundet frem til jer i dag. Vi skal forbi en serie til de kageglade, en bolle (!), en tekst-app som flere har spurgt ind til og en podcast … God søndag!

På Netflix finder du serien ‘Zumbo’s Just Desserts’ som er et australsk madprogram, der bedst kan beskrives som Bagedysten på MDMA. Det er en dessertkonkurrence ala Masterchef og jeg er totalt opslugt af det.

I Meyers bageri smager det meste på hylderne godt, men jeg har opdaget noget (for mig) nyt, heldigvis og desværre. I øvrigt er det lige gået op for mig, at Meyers vist kun findes i København, så jeg beklager på forhånd, men vil anbefale alle Københavnere og besøgende at svinge forbi et af Meyers bagerier for denne her simple, men fuldstændig overdrevet lækre Pupurhvedebolle, der indeholder tranebær og valnødder. Fuck af, det er godt. Særligt med tandsmør (men hvad er ikke godt med tandsmør?). Jeg har ladet mig fortælle at den også findes i brødversion. Afsted med jer.

Indimellem laver jeg billeder og opslag med tekst på, og hver gang drysser det ind med spørgsmål omkring hvilken app jeg bruger til det, og da det virkelig er en god app, tænker jeg at I andre ikke skal snydes. Den hedder Word Swag og jeg har brugt den i årevis, både privat ogtil arbejde, til blogindlæg, onlineartikler da jeg var på Aller, Instagrams, invitationer osv… Jeg tror desværre ikke, at den er gratis, MEN det er altså den nemmeste og bedste tekst-app jeg har prøvet, så hvis man mangler sådan en, er den altså de 30,- værd, synes jeg.

Sidst, men ikke mindst er det Podcasten Voksenvenner, som jeg har nævnt før. Jeg opdagede den i sommerferien, hvor jeg åd hele første sæson på få dage. Sæson 2 er i fuld gang og hvis man er til  hyggelige snakke-podcasts er denne her altså virkelig god. Ane og Jonatan er overdrevet likeable og man får lyst til at tale med. De optræder desuden ligesom Rachel og jeg (og en masse andre) også under Podcastfestivalen om 14 dage – Se det fulde program og køb billetter HER.

16 replies
 1. Line says:

  Overhovedet ikke relevant for indlægget, men jeg MÅ bare vide det! 🙈
  Men du har haft en meget flot grå hue/baret på på stories, som bare ser så pæn og dejlig ud. Hvor er den mon fra?

  Svar
 2. Nadia WH says:

  Der er en del Super Brugsen butikker, der har bagersalg fra Meyers og der er purpur bollen i hvert fald en del af sortimentet (og jeg bor 25 km fra København 😉 )
  Jeg er også fan 🙂

  Svar
 3. Katrine says:

  Purpurhvede brød/boller er the shit. Jeg køber ugentligt en YourLocal-pose (samme koncept som toogoodtogo) fra Meyers og det er det støste win når der er sådan en fætter med.

  Svar
 4. Marie says:

  Min Kvickly bager i Silkeborg har et ret stort udvalg af Meyers brød og kager.. Jeg har ikke lagt mærke til purpurbollerne, men måske andre Kvickly – butikker også kan være med på Meyer-udvalget:)

  Svar
 5. Laura says:

  Jeg eeeeeeelsker purpurhvedeboller af hele mit store brødhjerte! De har haft dem så længe jeg kan huske. Og ja de er så gode med smør eller ost synes jeg!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Appen jeg har brugt er nuppet og indkøbt efter Sneglcilles søndagsanbefaling i går – Den hedder Word Swag og er skideskæg. Fuck. Argh! Jeg mener. Rigtig […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *