Live fra frisørstolen

Så sidder jeg her igen. Hos Mie, min frisør. Der er kaffe i mit krus med en lille macaron on the side. Om lidt spørger Mie mig om jeg vil have hovedbundsmassage (JA TAK!) og så skal vi finde ud af hvad der skal ske med mit tunge og efterhånden ret tarvelige hår, der i den grad lider under mine seneste graviditeter med både de famøse korte ammetotter og virkelig meget slid. Der skal noget af længden. Ikke for meget tror jeg. Og dog. Måske jeg skal springe ud i en lang page. Eller pandehår. Måske skal jeg gå med det sikre. Omvendt trænger jeg til noget nyt.
… Jeg ved det for fanden ikke. Og nu kommer hun.
Jeg går sgu efter det pandehår der. Jo jeg gør.

5 replies
  1. Maria says:

    Uh jeg tror altså en lang page ville være mega flot til dig.
    Jeg var gravid samtidig med dig og har endelig været til frisøren og få klippet en hel masse af. Mit hår var mega slidt og så er der sæt det der irriterende nye hår, man får efter at have tabt en masse efter graviditet.
    Men nu ser det da nogenlunde ud.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *