Julefrokost uden kjole

Reklamelinks er markeret med *

Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg føler mig ikke tilpas i kjoler for tiden. Til nøds kan en lang nederdel gå. Tilsat sneaks helst. Men jeg føler mig kluntet og ret utilpas i kjoler. Det plejer jeg ikke, og jeg kan ikke sige hvad det er, der gør at det er sådan lige nu, og det går desuden sikkert også over. MEN med julefrokost-sæsonen lige om hjørnet, jeg skal til min første næste weekend, gælder det om at finde på alternativer. Det har jeg forsøgt mig med her.

First things first.

Jeg satser på at have denne oversized blazer fra & Other stories* på (som vist faktisk er en kjole, men altså) udover et par sorte bootcut jeans (jeg tænker dem her*), spidse lakstøvletter (dem her, også fra & other stories*) og med en blondebh* under (uh lala. Hvis jeg tør. Måske jeg hopper i en tanktop i sidste øjeblik).

Til de to andre julefrokoster kunne noget af nedenstående godt være nogle gode bud:

1/Orv! De her sko. Til et par stramme jeans og en silkeskjorte, eller bare en t-shirt. For fanden da. 840,- hos & Other Stories HER*

2/Reeet vild med både printet og flæserne. Perfekt til sorte bukser og høje sko. 165,- hos Gina Tricot HER

3/Det her sæt fra Gestuz ligner lidt et natsæt, på den fede måde, og jeg gad herre godt at danse i det i løbet af december. Tilsat sorte ruskindspumps, højt hår og eyeliner Bukser 1340,- hos ASOS HER* og skjorten er simpelthen lige udsolgt. Øv.

4/Den fineste buksedragt. Helt nedringet, hvilket gør den super smuk og sexet på samme tid. Jeg vil nok bruge den over en bodystocking (det bliver sjovt når jeg skal tisse efter et par snaps) med blonder, eller en  kropsnær t-shirt, eller (!) en skjorte med store ærmer. Og røde læber sgu da. Køb den for 733,- HER*

5/Jeg forudser at denne her kommer på til rigtig mange arrangementer over den næste tid. Den er SÅ pæn i virkeligheden. Trøje fra Stine Goya 2000,- HER*

6/For 260,- røde bukser, tak. Denne her farve og det her snit er lige i skabet. Så mangler jeg bare modet til at gå i røde bukser. Find dem hos ASOS HER*

7/Efter et ellers ret farverigt tema og en henkastet kommentar om røde læber, må jeg nok erkende at jeg i virkeligheden er mere til en nude læbe. For nyligt lærte jeg at & Other Stories har en hel del virkelig lækker makeup. Heriblandt denne smukke læbestift i en virkelig fin sandfarvet nuance. Nedsat til 64,- HER*

 

4 replies
  1. Helle says:

    Du blir flot i det julefrokost outfit 🙂 Elsker dine shoppeindlæg, tak for det! Er du generelt glad for dine Levi’s jeans? Også wedgie modellen?

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *