Jeg vandt!!!

Vi er lige kommet hjem efter en skide hyggelig (og meget larmende) eftermiddag på Arbejdermuseet, hvor Børn i Byen prisen blev afholdt. Jeg var nomineret i kategorien ‘Bedste blog’ – sammen med nogle seje damer som jeg har stor respekt for. Ved min side havde jeg min mand og min baby, og min kollega, veninde og med-nominerede Mette Marie (plus Jon og tvillinger). Vores kategori var en af de første til at blive uddelt, så jeg nåede ikke engang at blive for nervøs. Heldigvis. For sådan noget med scener og for meget fokus kan jeg godt have lidt svært ved (sagde bloggeren).

Og jeg vandt den! Fandeme!! Jeg skulle virkelig anstrenge mig for ikke at hyle på scenen, og jeg husker på ingen måde, hvad jeg sagde deroppe. Men jeg har helt ondt i underansigtet af at smile. Jeg er SÅ glad og stolt.
Helt seriøst, tak! Tak til alle der stemte på mig. Tak fordi I følger med, tror på mig og bakker mig op. Jeg er så taknemmelig.

51 replies
 1. Theresa says:

  Du er uden tvivl også min yndlingsblogger. Har læst med fra start og har på intet tidspunkt været træt af at læse med, sådan får jeg det ellers med alle andre blogs. Så yay for dig og stort tilykke!

  Svar
 2. Anne-Sofie says:

  Jeg sad seriøst med våde øjne, da jeg så Mette Maries insta story.. Ja, jeg er alt for gravid (4 dage over tid!) og følsom.
  Stort stort tillykke med det. Det er så velfortjent!

  Svar
 3. Janne says:

  Jaaaa det er SÅ velfortjent!! HURRA. Stort tillykke til dig og til bloggen.
  Jeg følger med af stor lyst (både her og på insta), og til trods for jeg selv er single og langt fra har udsigter til egne børn, så skriver du så godt at jeg elsker alle dine emner. Bliv ved!!
  God aften OG TILLYKKE. Knus

  Svar
 4. S says:

  Tillykke. Du er også den sejeste og bedste skriver. Du er autentisk og man er ikke i tvivl om hvor sej du er! Det er så fortjent!

  Svar
 5. Camilla says:

  Tillykke!!! Så velfortjent! Har fulgt med i maaange år og nyder det stadig lige så meget som i begyndelsen. Kæmpe tillykke 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *