Her kommer sommerfuglene

Jeg har spist frokost med Rachel i dag. Eller dvs. Vi spiste vist ikke rigtigt noget, da vi begge blev konstant overvældet af nerver og lykkebrus af den slags, der blokerer for spiserøret og appetitten. Men vi fik snakket i morgen igennem, nedskrevet vores ord, taget nogle dybe vejrtrækninger og highfivet. Vi er klar! Det snurrer i mine tæer og endnu en bølge af glæde og nerver rammer mig som jeg forfatter det her indlæg. Og særligt når denne sætning skrives: I morgen klokken 10 indtager vi scenen i skuespilhuset og jeg glæder mig! til det er overstået. 

Jeg har tøjkrise. Selvfølgelig. Og for første gang længe en virkelig grum bums på hagen. Men Fuck alt det, for det bliver skideskægt, skidegodt, og helt som det skal være.

… Og der kom endnu en bølge af lykke og tåsnurren. Jeg må finde mig et glas vin.

4 replies
  1. Eva says:

    Det bliver SÅ godt!! 🙂 Ville ønske, jeg kunne være der, men med en lille dreng på 14 dage må vi hellere vente til næste gang 😉 Pøj pøj! Glæder mig til at høre det hjemme i stuen!

    Svar
  2. Ida says:

    Held og lykke med i morgen! Hvor ville jeg dog ønske at jeg alligevel havde fået købt en billet – det må blive næste gang 😉 Om ikke andet glæder jeg mig til at høre “live”podcasten, når den udkommer <3

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *