… Change of plans.

Hvor skal jeg starte…?
Som jeg har luftet et par gange, skulle Otto og jeg i dag til Aarhus. En solotur, eller duotur nærmere. Ham og mig, ud i det blå, til smilets by.
I går kom han hjem fra skole helt stille. Og varm. Mega varm.
‘Jeg er blevet syg og nu kan vi ikke komme afsted!’ Konstaterede han ulykkelig og ganske rigtigt viste termometret 40 grader. Jeg forsøgte med opmuntrende ord og forsikring om at det jo godt kunne være at det kunne soves væk, og at hvis det ikke var tilfældet, nok skulle gå. Hashtag jahat!
Klokken 18 faldt han i søvn i min seng. Tusind tanker og løsningsmodeller gik igennem mit hoved. Jeg kunne tage Uma med i stedet. Vi kunne aflyse, eller rettere udskyde. Måske han ville nå at blive frisk. Det er set før.
Jeg tog til podcast festival og lod min mand om at stå for hjemmefronten med nu sovende børn.
Klokken 21 skrev han at Otto var vågnet, varmere end før, men at der var styr på det og at han havde givet ham Panodil. At jeg skulle hygge mig.
Der er ekstremt dårligt signal i Skuespilhuset og først da jeg var ved at være hjemme, knap 2 timer senere, så jeg de fem sms’er. De første to informerende, om syg Otto og ked af det Loulou. Den tredje: Hvornår tror du du kommer hjem? Den fjerde: Du skal komme hjem nu! Og den sidste: Alle børn er vågne.
Og det var de. Den ældste brandvarm og lillebitte, den mellemste overtræt og i højt humør og den mindste irritabel, måske også lidt småsyg og helt sikkert meget morsyg. Der kom ro på, men natten har været voldsom. Ottos temperatur listede sig op på 40,8 i de tidlige morgentimer, og jeg måtte indse at den tynde tråd vores tur hang i var blevet cuttet.
Vi kommer ikke til Aarhus i denne omgang. Otto er ulykkelig over det, jeg er ærgerlig, men satser på en seriøs revanche snarest. Det bliver skidegodt.
Otto er nu indlogeret i stuen, med dyner og tegnefilm, som han ikke kan holde sig vågen til, Loulou sover også, og jeg er på dagens tredje kop kaffe. Jeg håber det bliver en god tirsdag, også uden Aarhus. Suk.

12 replies
 1. Daniella says:

  God bedring til Otto ❤️
  Sikke noget øv med Århus. Hellere gøre det 100% og nyde det når Otto er frisk igen.🙌🏼

  Svar
 2. Helle says:

  Åh, hvor synd for Otto. Du kan hilse ham og sige, at Aarhus venter på ham til en dag, hvor han er helt frisk 🙂 Rigtig god bedring til ham.

  Svar
 3. Louise says:

  Århh stakkel – god bedring til Otto. Hvor er det bare træls at blive syg, lige når i skulle på tur. I må tage revanche en anden dag 🙂

  Svar
 4. Annemette says:

  Hod bedring Otto..❤️
  Århus er klar til jer, når han er frisk igen..☺️☺️
  Ønsker jer en dejlig dag på trods..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *