Åh, pandehår

Jeg fik jo aldrig delt slutningen på mit frisørbesøg i mandags! Det endte godt, og jeg følte mig modig. Heldigvis.

Udover at det er noget pis i blæsevejr og at jeg skal vænne mig til ikke at have hænderne i håret konstant, er jeg SÅ glad for at jeg gjorde det. For yes, som dem af jer der følger med på Instagram og/eller så billedet til mit forrige indlæg, har set, har jeg altså fået pandehår. Efter mange års tilløb. Jeg har siden i forgårs haft et par få øjeblikke, hvor jeg har savnet min tidligere frisure, men sådan er det jo for fanden med nyt hår. Man skal vænne sig til sit ansigt, der pludselig ser anderledes ud, til at style sit hår på en anden måde og til at se sig i spejlet – Hvilket jeg gerne indrømmer, at jeg har gjort en del de sidste døgn.

… Men jeg er glad for det. Også i blæsevejr og regn.

 

 

11 replies
 1. Venterpaavinblog says:

  Åh, hvor er det fint. Og argh. Nu får jég lyst til at få det igen. Og det går jo ikke forhelved. Jeg har krøller. Det år med skarpt 60’er pandehår, der skulle glattes hver morgen, var jo et pure hell for en anti-dulle som mig. Men det var da så nydeligt, liiige til man kom ud i det danske vejr – et par regndråber, og vips, så lignede jeg en lurvet puddelhund. Mere end ellers altså. Æv.
  Jeg må udleve det lidt gennem dig nu!

  – A

  Svar
 2. Pernille says:

  Det er altså pænt til dig!
  Og så er jeg også nødt til at sige TAK fordi du anbefalede Even Better Glow – det var lige præcis den makeupcreme, jeg har ledt efter til vinterbrug, når min mineralfoundation bare smuldrer på tør hud i tør luft. Fantastisk!

  Svar
 3. Anne R says:

  Generer det dig ikke, at håret lige rører øjnene? Det drev mig til vanvid, da jeg havde pandehår – hele tiden at kunne mærke det i panden.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *