Voksen ABC Live, Fuck, Yes, åh nej og hurra

Følelsen er ubeskrivelig. Som en blanding af forelskelse og paranoia. D. 19. november skal Rachel og jeg stå på en scene i skuespilhuset foran en forhåbentlig udsolgt sal og optage et afsnit Voksen ABC. Jeg glæder mig, og er skidebange. Jeg er stolt og glad for muligheden, lykkelig over at have Rachel med mig, og så håber jeg at se nogle af jer derinde også. Forhåbentlig bliver det skideskægt, både for os og de fremmødte og forhåbentlig gør vi det igen.

Det er i forbindelse med Podcast Festivalen, noget der både er nyt og røvsejt ikke mindst. Man kan se en masse seje podcasts live, programmet finder I HER. Og billetter til Voksen ABC HER.

Det er en sjov følelse. Blandingen af nervøsitet og glæde. At føle sig som en lillebitte ny fjollet fisk ved siden af de store  flotte og dygtige hajer i branchen. At være stolt over at få muligheden så kort tid efter Voksen ABCs fødsel tilbage i februar.

Jeg håber vi ses.

I morgen udkommer der i øvrigt et lidt underligt afsnit af podcasten. Det er ikke et X som planlagt, da Rachel og jeg ikke har set hinanden denne uge, hvor vi begge har løbet stærkt og jeg har været hæmmet af voldsom hovedpine. Men der kommer noget. Det er en telefonsamtale. Om nabolarm, bagedysten og New York, blandt andet. Næste mandag er det der X klar.

Nu vil jeg kravle under dynen og forhåbentlig sove til i morgen, uden afbrydelser, det trænger jeg til.

Ps. Tak for anbefalingerne til diverse behandlere i forhold til min spændingshovedpine. Jeg gør noget ved det asap. Det skal jeg.

11 replies
 1. Mirjam says:

  Jeg bor i London og nåede i et splitsekund at tænke, at det måske var en god idé at tage hjem til København et par dage. Helt tilfældigvis oveni live-podcast. Meeen så mange andre årsager er der måske heller ikke lige nu. Så det ville måske være lidt overkill – men ikke desto mindre en kæmpe hat af til jer og jeres verbale talenter. Tillykke!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Årh, du er sød. Tak. Måske det passer på et andet tidspunkt, og så kunne du jo for eksempel have noget Cadbury chokolade med i tasken:D

   Svar
 2. Maria says:

  Jeg har billet, og jeg glæder mig til at se og høre jer! Det er så også 12 dage inden min termin, så jeg krydser lige fingre for at baby ikke vælger at komme tidligt ud, så jeg kan nå at være med 🤞.

  Svar
 3. Marie Eigen says:

  Min søster og jeg slog fluks til – og glæder os! Så meget! No pressure iøvrigt. 😉
  I er så skønne at have med i ørene. Nyder gåturen med barnevognen lidt mere, når jeg har jer med. Så mange tak for jeres ABC.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *