Vinterstøvler til børnene. De bedste!


INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ECCO

Igen i år er det vinterstøvler fra ECCO, der sidder på mine børns fødder. Det har det været hvert år igennem hele deres liv. Faktisk går vi også ofte efter sandaler fra ECCO, men dem kan vi tale om til sommer (åh, sommer, suk).
ECCOs børnesko kan det de skal, punktum. De er af høj kvalitet, gennemtestede, holder tørt og så er de sgu også ret flotte. Bonus. Både Otto og Leo, og faktisk også Uma har fået et par blå støvler fra ECCO i år. Jeg synes ofte at ‘drengefarverne’ er pænere end ‘pigefarverne’ så derfor gik jeg efter de blå til Uma, men de findes altså også i lilla, hvis man har en pige, eller en dreng, der synes det er sagen.

Foruden udseendet som i øvrigt er ret sekundært, men alligevel vigtigt, ikke kun for mig, men i den grad også for børnene, særligt min ældste, er det vigtigt for mig, at deres fødder bliver holdt varme og tørre, tjek og tjek! Børnene skal kunne være aktive i dem, uden at fødderne føles tunge og klodsede, også tjek! Og så skal de gerne kunne holde en hel sæson, og det gør de også (hvis altså børnenes fødder ikke vokser, selvfølgelig), og mine børn styrer altså hverken udenom vandpytter eller mudder, selvfølgelig ikke. De er med andre ord gennemtestede herhjemme også.

Jeg har valgt modellen Snow Mountain til drengene og Uma har et par Biom hike infant, og til info, synes jeg at ECCO er en anelse små i størrelsen, så vi er gået en størrelse op. I kan se alle ECCOs vinterstøvler (og sko) HER

Og så kan jeg anbefale jer at stikke hovedet ind forbi en ECCO butik, for sjældent har jeg fået bedre rådgivning. Kæmpe anbefaling fra både mig og mine børn.

 

9 replies
 1. Stine says:

  De er så gode.👍🏻 Og flotte.🤗 Min datter på 2 har også de blå i år, og sidste år havde hun dem i noget jeg har lyst til at kalde en mørk laks. Og jeg er faktisk ret sikker på jeg kan takke dig og Uma for at det var Ecco jeg gik efter sidste år😙

  Svar
 2. Thea Sterndorff says:

  Er de både gode til smalle og brede fødder?

  Støtter de godt op om anklerne? Både min kæreste og jeg har hypermobile led så Liv er ret disponeret og skal nok have noget der støtter godt når den tid kommer.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, altså Uma har brede fødder Og Otto smalle, så det vil jeg mene. Min fornemmelse er at de sidder virkelig godt på deres fødder. Men som sagt er det en god ide at gå forbi en butik og spørge. Jeg var virkelig imponeret over personalet. Der er styr på det 👌🏽

   Svar
 3. Lise says:

  Jeg går aldrig på kompromis med børnenes fodtøj – ALDRIG! og derfor sværger vi virkelig også til Ecco. De skuffer aldrig og man får virkelig meget kvalitet for pengene!

  Svar
 4. Iben says:

  Vi kører også Ecco kids her. Det er godt fodtøj, men de er jo faktisk også pæne. Altså jeg har altid forbundet Ecco med lige lovlig fodformede sko. Men noget er sket. Og faktisk købte jeg et par Ecco-sandaler til mig selv i sommer. Jeg var højgravid og ville have en sandal, som både var pæn og god at gå i. Det havde Ecco sgu. Ikke én vabel💪

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja! Jeg har også måtte æde mine fordomme. Der er virkelig nogle lækre styles imellem. OGSÅ til voksne.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *