Søndagsanbefalinger #2

Det er blevet søndag, og det er blevet vintertid, hvilket altid giver en eller anden særlig form for mini-jetlag, i hvert fald hvis man har små børn. Vi var i hvert fald oppe klokken 5 i dag og alle tre børn kom knap to timer for sent i seng, fordi tiden på underlig vis løb fra os. Men det har været en god søndag. Jeg har fået styr på nogle kedelige bilag, jeg har optaget podcast med min dejlige Rachel, og så har jeg været alene hjemme med mine piger hele eftermiddagen og aftenen, og nu spiser jeg slik i sofaen, og kan (forhåbentlig) endelig udgive nedenstående, som har drillet mig hele dagen. Eller rettere sagt, WordPress som er der min blog ligger, har drillet mig hele dagen, eller måske er det min computer. Ingen ved det, men det ser ud til at virke nu. Ligesom sidste søndag har jeg samlet tre anbefalinger til jer. I dag er det en app, et album og en mini-dokumentarserie. Værsågod, og hey, ha’ en vidunderlig søndag. Den smule der er tilbage.

I dag vil jeg gerne opfordre alle til at skamlytte til Phlakes nyeste album. Jeg er egentlig allermest til hiphop, funk og soul , men jeg eeeeelsker også pop. Bare meget sjældent dansk pop. Og selvom at Phlake da også har noget soulet og RnB agtigt over sig, er det altså stadigvæk pop i mine ører. Lækker lækker flødeblød pop og jeg er vild med det. Find det på Spotify HER.

Dernæst er der appen Too good to go – Hver søndag henter vi en pose brød fra Emmerys til 39 kroner. Der er både til aftensmad og de næste mange dages madpakker, OG som oftest også noget lækkert til aftenkaffen. Der er mange restauranter, bagere og butikker tilknyttet appen, i hvert fald her i KBH. Konceptet er meget enkelt, at man hver dag kan købe mad, der ellers ville blive smidt ud. Man køber det direkte i appen, og afhenter det så ved lukketid. Simpelt, nemt og ret genialt. #StopMadspild

Mini-dokumentaren Tykke Ida som kan ses på DR.dk – Jeg har fulgt Ida på Instagram i en del år og har været vild med hende i alle årene. Det har bestemt ikke ændret sig efter det her program. For min skyld måtte der gerne være flere afsnit, både fordi at jeg elsker den type tv, hvor man følger personer tæt, men også fordi at jeg har lyst til at vide mere om Ida. Begge afsnit ligger online HER

8 replies
 1. Iben says:

  Tak for app-anbefaling. Det er jo mega smart. Og farligt for sådan en som mig der har en svaghed for brød. Billigt Emmerys-brød. Hver dag. Shit🙈

  Svar
 2. Tilde says:

  Og verdens bedste ord; aftenkaffe! Jeg er fluks tilbage hos min mormor hvor man gik og glaedede sig hele eftermiddagen og tyggede sig hurtigt igennem blomkaalsgratin og den slags for at nyde de der smaakager med sukker drysset paa som jeg nu koeber en gang imellem i et tysk supermarked her i Italien under navnet danish butter cookies. Aftenkaffe ftw :))

  Svar
 3. Ida Rud says:

  Har skrevet og slettet og skrevet og gentaget proceduren – for jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Så det bliver et dybfølt tak herfra. Og et kæmpe knus.

  Svar
 4. Sara says:

  Hold nu op, Tykke Ida gjorde indtryk. Jeg har tit følt mig heldig fordi jeg tilfældigvis er født ind i et segment med mange privilegier (hvid, straight, osv.), men jeg har aldrig virkelig vidst, hvor heldig jeg er, at jeg ikke er tyk. Jeg siger ikke, at livet er ens for alle tykke mennesker, men Idas ærlighed, selvindsigt og intelligente væsen gav et virkelig godt indblik i, hvordan det nok opleves for mange. Så tak for den anbefaling, håber at der kommer en fortsættelse!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *