Sneglebørnenes guldkorn #1

… fordi børn er de sjoveste i verden, og fordi at I ofte spørger efter dem. Guldkorn.

Egentlig er det jo rigtig tit situationerne og selve den kontekst børne-guldkornene opstår i, der er sjove. Som da Uma fik en smagsprøve i bageren og udbrød ‘SÅ lækkert!’ meget højt og teatralsk, da Otto og Leo havde lang nuttet samtale om fremstillingen af skumbananer (som de er overbevist om indeholder banan og tyggegummi), da Otto blev tydeligt lettet over at Onkel reje og jeg ikke var nomineret i samme kategori til Børn i Byen prisen, for ‘Det havde ikke været et nemt valg’, eller når Uma spørger efter Despacito med imponerende spansk klang. Men jeg har alligevel fået fanget og nedskrevet en håndfuld gyldne sætninger fra de sidste par uger. Værsågod.

 • Hvad betyder ’strisser’? Er det ikke en slags underbukser?
 • Når du bliver gammel, sådan noget femoghalvtreds eller mere, så skal jeg nok handle for dig.
 • Hvor er min bajer?!
 • Bare Trump snart ville stoppe med at blive uvenner med alle. Hvis krigen kommer til Danmark, skal vi sikkert bo i en bunker og stå i kø hele dagen for at få en enkelt appelsin.
 • Tampon? Er det ligesom de der damebleer?
 • Loulou er lille, jeg er stor, mor er … stooor numse.
 • … Dør man egentlig, hvis man brækker klunkerne?

12 replies
 1. Helle says:

  Min mand og jeg var på cafe med vores datter tidligere idag, på et tidspunkt peger hun på nabo bordet og spørger ” hvorfor er de brune i hovederne mor ? ” Det er jo et ganske uskyldigt spørgsmål fra et barn – men også en kende akavet 😅

  Svar
 2. Stine says:

  Åh det er fantastisk med de guldkorn. Skal også blive bedre til at skrive min datters guldkorn ned:-)
  Har du lavet et indlæg om din rutine omkring at rense ansigtet for make up om aftenen? Jeg glemmer det alt for tit, og selvom jeg næsten altid kun bruger mascara og rouge (og nogen gange concealer), kan jeg mærke at min hud ikke er tilfreds med det. Har du en genial og enkel måde at gøre det på?
  Kh Stine

  Svar
  • Sneglcille says:

   Har vist nævnt lidt om det HER
   Det har taget mig mange år at få det ind i min aftenrutine. Nu er det ligesom at børste tænder, og jeg tænker nærmest ikke engang over at jeg gør det.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *