SKØNHED: Favoritter lige nu

INDEHOLDER REKLAMELINKS (Markeret med *)

På et tidspunkt havde jeg intentioner om at lave de her indlæg hver måned, men med graviditet, baby og livet, blev det ikke helt sådan. Jeg begynder dog at få hovedet ovenvande og kan igen finde tid og plads til at dimse med beautyprodukter, som jeg jo altså ELSKER. Beauty, tøj, mode, alt det der, jeg er totalt til det.
Siden sidst (det var vist det her indlæg) er der kommet en del nye favoritter til, og i denne omgang vil jeg gerne fremhæve følgende syv sager som jeg for tiden har svært ved at leve uden. Uden video dog, det må blive næste gang.

 1. En læbe moisturizer (!), fugter uden at fedte, perfekt under læbestift, eller den lille sag jeg præsenterer jer for nede i punkt nr. 6, eller bare for sig selv. Er i det hele taget ret oppe og køre over Malin+Goetz som mærke og det er bestemt ikke sidste gang I hører mig tale om det. Lip moisturizer 115,- HER*
 2. Jeg har haft denne længe og blev på et tidspunkt træt af den, men nu er den tilbage på min favorit-liste. Jeg elsker at den er forholdsvis diskret i sin søde blomsteragtige (har lyst til at sige melon møder blomst møder regn) duft og jeg får altid komplimenter for min duft når jeg har den på. Perfekt hverdagsduft! 395,- HER*
 3. Jeg har tidligere rost en anden MAC skygge som jeg også bruger rigtig meget til hverdag, det er den der hedder Sun, den har dog måtte vige fra førstepladsen efter jeg har stiftet bekendtskab med ‘Grain satin’ som jeg helt kikset simpelthen ikke kan finde online. Men den er skidepæn, sådan sandfarvet med en lillesmule shine. Virkelig god til hverdag, og endnu bedre som base til en lidt tungere aftenmakeup. Den koster 150,- hos MAC.
 4. Primer fra Sandstone. Se, jeg har aldrig heeelt været med på primer-vognen. Well, indtil nu. Denne her vidunderlige lysreflekterende sag er en gigantisk gamechanger. Jeg bruger den på dage, hvor jeg er træt, grå og bleg, eller når jeg skal ud og danse. Lad jer ikke afskrække af dens gyldne udseende, man bliver hverken glimmeragtig eller guldfarvet, bare ensartet og glowy og læks. 190,- HER*
 5. Selvbrunerdråber. Jep. Jeg drypper 6-8 dråber i min dagcreme et par gange om ugen for at få lidt ekstra farve og glow i ansigtet. Jeg har også en selvbrunerlotion fra Clarins, der også er yderst effektiv og anbefalelsesværdig, men som kræver lidt ekstra arbejde for at undgå striber og den slags, men de her dråber er idiotsikre. I promise. 225,- HER*
 6. Instant light lip perfector (!). Jeg tror muligvis at denne udløser allerflest forespørgsler på instagram, og den er sgu også pæn. Helt diskret, ikke alt for skinnende, og giver bare lige lidt farve og halløj til læberne (se hvad jeg mener på billedet nederst) Jeg har både farverne 02 og 03, der minder en anelse om hinanden. o2eren har lidt mere lyserødt i sig, men det er meget lidt. 150,- HER*
 7. Jeg skifter mascara heeeele tiden og har mange favoritter, men de sidste par måneder har jeg haft en klar yndlings. Nemlig denne fra danske Løwén. Den er SÅ god. Gør vipperne en anelse længere og kan nemt bygges op, smuldrer ikke, og klumper aldrig. igen: SÅ god. 180,- HER

… Og her har jeg faktisk nærmest hele herligheden på:

17 replies
 1. Line Amalie says:

  Jubiii! Så skønt at du laver beautyindlæg igen 🙂
  Fremtidigt ønske i denne følgeton, – jeg kunne så godt tænke mig at få dine bedste tips til en god concealer. Synes det er så svært at finde den helt rigtige der dækker de mørke rande under øjnene, uden at blive for highlighter-agtig..

  Svar
  • Mia says:

   Kan virkelig anbefale det danske mærke Miild og deres concealer. Har selv længe ledt efter en perfekt en, og er SÅ glad for deres. Så er det også et plus at alle deres produkter er AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS cerfificeret. Endda som det første mærke i verden, vistnok 😀

   Svar
 2. Lulu J says:

  Hej!
  Jeg har et spørgsmål om selvbrunerdråber.
  Jeg har prøvet en mist fra James read (måske?), den gav super farve, men også lidt tilstoppede porrer.
  Har du oplevet det med den her? Tak for en god blog!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det sker ret ofte med selvbruner, men jeg har ikke oplevet det med denne. Men jeg renser også med scrub eller frugtsyre-peeling cirka en gang om ugen, så måske det har noget at sige.

   Svar
 3. Ida says:

  De der selvbrunerdråber? Smitter de af på tøj og sengetøj? Og hvad med når du renser hud om aftenen? Går det så af eller?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den smitter ikke af. Jo måske hvis man sover med ansigtet lige ned i noget hvidt bomuld. Det har jeg ikke prøvet 🙂
   Det går ikke væk af en almindelig aftenrens.

   Svar
 4. Helene says:

  Nilens Jord laver en virkelig god concealer, som er min nye favorit efter lang tids søgen efter en god concealer som ikke klumper, tørrer ud eller svinder i løbet af dagen!

  Svar
 5. Michelle says:

  Ej, du er så smuk!

  Overhovedet ikke beauty-relateret, men i afsnit “V” i podcasten nævner du igen dit kamera – hvilket kamera er det du har? Jeg gider nemlig heller ikke slæbe rundt på mobilen, og synes mit spejlreflekskamera er så stort at bakse rundt med på gåture med børnene osv.

  Svar
   • Michelle says:

    Tak! Det er jo en jungle, men med din kamerakyndige mand tænkte jeg, at du nok havde købt et ganske fornuftigt et. Det vil jeg kigge på.

    Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg ved kun at dyreforsøg med kosmetik er ulovligt i EU. Pudderdåserne har skrevet om det tidligere ved jeg. Kan lige se om jeg kan finde link.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *