Otte, sgu da!

Jeg troede det var i dag. Har skrevet det i kalenderen og det hele. Tænkt at det skulle fejres med champagne og med et indlæg fuld af tilbageblik. Og så var det i går, og så fandt jeg ud af det lidt sent på dagen, og så havde mine døtre skoldkopper, og selvom champagnen var på køl, vågnede pigerne begge midt i Bagedysten og jeg nåede hverken champagne eller blogindlæg. I dag har været tætpakket med alt fra fotoskydning (hjemme i køkkenet, bevares) til Voksen ABC, pressebesøg og Nåhja, flere skoldkopper. Nu sidder jeg i metroen på vej mod Fields, hvor min veninde holder foredrag om lidt, og så var den falske jubilæumsdag også gået. Men et tilbageblik kommer der. I morgen. Indtil videre siger jeg bare hurra, og tak for otte vidunderlige år som Sneglcille, og tak fordi I følger med.

Otte mere?

 

15 replies
 1. Astrid says:

  Otte mere er da ikke tilnærmelsesvist nok!😘😆❤️
  TILLYKKE! Og TAK for alt hvad du har givet os indtil videre-Mod til at følge ens drømme, inspiration til at være den bedste mor/kone/veninde/datter osv. man kan være, som du er! Evnen til at tro på det bedste i folk, og mod til at tro på kærligheden! Og endeligt viljen til ikke at lade sig slå ud af modgang!
  Du er en større inspiration end du kan forestille dig❤️

  Svar
 2. Marie says:

  don’t ever stop! Du er til enhver tid min absolut foretrukne blog og efterhånden den eneste, hvor jeg for alvor – sådan helt ned i maven – føler, at du har bevaret dig selv i din formidling.

  Har tænkt sådan over det dumme brev, du fik i sidste uge. Skal på det kraftigste understrege, at det var utilstedeligt, beyond tarveligt og fuldstændigt uhørt! Ingen INGEN tvivl om det!
  Desværre er du nok i større fare for at få sådanne reaktioner med dét job du har. Jeg er også ude for sure modtagere af mit eget arbejde – men jeg har i mit job en meget klar skillelinje mellem privatperson og arbejdsprofil.
  Det er jo nok noget andet for bloggere, hvor I giver så meget af jeres personlighed – uden naturligvis at lukke os ind i alt.
  Og måske en type som dig, som også lader os få indblik i de ting her i livet, der ikke er perfekte eller nødvendigvis lykkelige. Og det svære ved at være mor, kone – ja menneske.

  Men for fanden hvor giver denne åbenhed mig bare sindssygt meget i den anden ende. Det er så tit, at jeg sidder og tænker “JA netop” og føler mig “hørt” eller bare.. normal?

  Svar
 3. Mette says:

  Tillykke med de otte år, jeg elsker at følge med og otte år mere er slet ikke nok! Igen, igen – tusind tak for alt det du deler. Selvom vi ikke kender hinanden, så føles det engang imellem som om jeg har en ekstra veninde i dig. Og når Rachel og dig laver Podcast, så kommer jeg altid til at tænke på mit venskab med min mest nære veninde, så nu har jeg inviteret hende med ind og se jeres podcast den 20. november, selvom hun ikke følger med, så er jeg sikker på, at vi får en dejlig formiddag. God fejring i dag!

  Svar
 4. Julie says:

  Tak for dig. Jeg synes, du er så vanvittigt sej 🙌 Og tak for bloggen, som er så ufatteligt livsbekræftende at læse. #alleelskersneglen

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *