Mere glød, tak

ANNONCE: INDLÆGGET ER SPONSORET AF CLINIQUE

Man skal ikke have fulgt med særligt længe herinde for at vide, at jeg er ualmindeligt glad for makeup og skønhedsprodukter, OG at jeg har en ting med produkter der hedder noget med ‘Glow’. Det er nærmest umuligt for mig ikke at købe dem med hjem, når jeg ser dem på hylden.
Derfor lå det også til højrebenet da Clinique spurgte om jeg ville teste og anmelde deres foundation med navnet ‘Even better glow’. Selvfølgelig.
Jeg er i det hele taget ret begejstret for Cliniques produkter og har allerede et par favoritter i deres sortiment. Jeg kan nu tilføje endnu et, for denne her foundation holder i den grad, hvad den lover. Den er lysreflekterende på en helt diskret men effektiv måde, vildt nem at påføre, let i konsistensen og giver liv til ansigtet med det samme og med et enkelt lag, og så dækker den lige en anelse mere end en BB creme, men uden at man ser makeuppet ud. Faktisk ligner det bare, at man har sovet og den slags er jeg stor fan af.

‘Even better glow’ indeholder desuden salicylsyre og c-vitamin, hvilket efter sigende skulle give en permanent glow og mere ensartet hudtone på længere sigt. Noget som jeg mindes at have fået fortalt gentagende gange af diverse beautyeksperter skulle være god nok – Altså at C-vitamin er key, når det kommer til glød.

Den findes i 30 nuancer, så der bør være en farve der passer til dig (Jeg har farven CN52 Neutral og den er perfekt lige nu, hvor jeg gerne bruger lidt selvbruner i ansigtet for at få, ja you guessed it, glow!) . Se dem alle HER

 

 

12 replies
 1. Sara says:

  Den lyder super god! Synes bare det er en smule uoverskueligt at finde ud af hvilken af de 30 nuancer der matcher til ens egen hud. 🙈

  Svar
 2. Ditte says:

  Den er rigtig fin på! Fik en prøve med hjem til 3 dage. Desværre holder den kun kortvarigt på mig. Den glider ligesom bare af. Har du oplevet det eller bruger du en primer inden? 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har oplevet det med andre foundations, men ikke med denne. Synes tværtimod den holder ret godt. Det kunne godt lyde som om at lidt ekstra fugt under eller en primer kunne være en god ide. Eller måske en mere dækkende foundation.
   🙂

   Svar
 3. Stay Strange says:

  Fedt. Jeg er netop løbet tør for bb-cream, men har så svært ved at finde noget der dækker og samtidig ikke ser FOR make-uppet ud. Så måske det er denne der er løsningen! TAK for dét input! 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *