Efterårsferie rimer på sygdom. Og kaffe.

Det er efterårsferie, og traditionen tro er to ud af tre børn ramt af sygdom. Uma er forkølet akkompagneret af en falsk strubehoste, der giver hende den mest nuttede stemme og hele huset søvnunderskud, og Loulou er også snottet og lun. Michael og Otto er i dag kørt til Fyn for at hente nogle reservedele til bilen, og jeg er hjemme med snotpigerne, der pjevser på skift. Jeg tæller derfor en masse til ti og trækker vejret dybt ned i maven, mens jeg skræller klementiner og synger børnesange, drikker kaffe og ignorerer det bjerg af rent vasketøj der skriger på at blive foldet og lagt på plads. Not today, venner, not today!

I morgen joiner den gode Leo feriehulen på sin syv års fødselsdag, og jeg har lovet at lave pandekagekage ligeom forrige år og inden da skal vi have hans livret. Sushi. Jeg klager ikke over den menu.

Resten af ferien skal bruges på at få alle gjort raske, at gå en masse ture, måske et smut i Tivoli, og så ved jeg at min kære mand meget gerne vil ud og skrue på sin nye bil #høstmaskinen (ja, den har et hashtag), så det må vi hellere også få prioriteret. Og så drømmer jeg om at få booket flybilletter til vores vinterferie i januar.

Speaking of ferie, hvad skete der med Portugal? Livet og hverdag skete. De eneste tre sammenhængende dage vi kunne finde i kalenderen var nu, og der koster flybilletter til Portugal i tre dage nærmest det samme som, hvis man skulle til Thailand i tre uger i januar. Så. Det må udsættes. En eller anden dag får vi nok tid. Måske endda inden nytår. Nu har jeg i hvert fald skrevet i kalenderen, at vi skal have lavet et pas til Loulou i næste uge. Så langt, så godt.

Jeg håber I alle har en dejlig tirsdag, uanset om I holder ferie eller ej. Og tak for de skidefine tilbagemeldinger på mit indlæg i går. Søde er I sgu.

4 replies
 1. Mie says:

  Jeg ved ikke om jeg skal skælde dig ud eller takke dig.
  I fredags købte jeg for første gang p-tærter med karamel. Jeg bryder mig ellers ikke specielt meget om p-tærter, men din vedblivende snak om dem gjorde mig alligevel lidt nysgerrig.
  Sikken velsignelse (eller forbandelse?)
  Jeg er nødt til at begynde at træne for ikke at blive federe, nu hvor jeg er blevet afhængig af p-tærter med karamel.
  Damn you Cecilie (men også lidt tak ❤️)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Undskyld. Kan til gengæld glæde dig med at man når en grænse. Jeg har ikke rørt dem i snart to uger, på trods af at jeg har små to kilo af dem i skabet 😀

   Svar
 2. Marie says:

  Nu må jeg lige sige: Det er RENT vasketøj, der venter på at blive lagt sammen. Du må holde op med at blære dig med alt det overskud altså… (No not really)
  Syge børn. bare ikke livretten på menuen altså.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *