Bobler

Jeg er forelsket. I det hele.

Som jeg har givet udtryk for flere gange herinde, har de sidste par måneder været lidt noget rod, eller det har føltes sådan noget af tiden. Jeg har følt mig slået hjem, været usikker, træt, hormonel, ikke vidst hvilket ben jeg skulle stå på og har skulle igennem nogle forskellige udfordringer af større og mindre kaliber. Det har ikke været konstant eller altoverskyggende, men det har fyldt og været en hæmsko. Langsomt er skyerne lettet, særligt i dag, hvor det føles som et festfyrværkeri af endorfiner i min krop. Og det regner endda, men jeg er glad. Jeg har bobler i maven og den slags skal fejres og skrives ned og huskes.

Ingenting er faldet på plads, og der er ligeså meget rod i hjørnerne, både bogstaveligt og metaforisk, som der plejer. Men det er ligemeget. Det er fucking ligemeget.

Bobler!

4 replies
  1. Sara says:

    Lidt ude af kontekst, men jeg synes at ros altid er på sin plads. Jeg følger dig nemlig også på insta, hvor jeg så at en næsten nybagt mor roste dit overskud og fortalte at hun som regel kun orkede at komme i sweatpants og ingen makeup. Jeg synes virkelig, at dit svar med at du sjældent overhovedet kom i bukser med din første og roste hende for den formåen, var SÅ sødt og inspirerende. Det er virkelig en lille ting med sådan en kommentar, men jeg er helt sikker på at den mor lige kom til at føle sig en lille smule empowered over rent faktisk at komme i sweatpants. Jeg blev bare så glad da jeg så den kommentar, så jeg syntes lige at du skulle have lidt ros med på vejen for det. ☺️😘

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *