Behagelige, men seje efterårsstøvler fra ECCO

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ECCO

Jeg har nævnt det flere gange her på domænet. At jeg gik og drømte om et par snørestøvler, der både var seje og feminine på samme tid. Noget, der godt kan være en udfordring at finde, særligt når man som jeg er indehaver af et par ret store fødder. ECCO har i løbet af de sidste par år virkelig oppet sig på designdelen, og hvor jeg tidligere kun har købt børnestøvler fra mærket, da kvaliteten ikke er til at tage fejl af, begynder jeg selv oftere og oftere at vende mig om efter deres butiksvinduer og forelske mig i sko til mig selv også. Blandt andet et par seje, men feminine støvler med snørrebånd, præcis som dem jeg har søgt efter med lys og lygte.

Det er dem her. Ecco Shape 25 hedder de. De koster 1300,- hvilket jeg tilmed synes er en fair pris for et par solide læderstøvler, der er virkelig gode at gå i (dog skal de altså lige gås til. Jeg fik vabler på hælene første dag). Hvad der er endnu bedre er at, der er lynlås i og at man derfor undgår at skulle binde dem, hver gang man skal have dem af og på. Bonus, når man i forvejen knap nok kan finde tid til rent faktisk at tage sko på.

Jeg bruger dem primært til kjoler, både korte og lange. De er også pæne til jeans, men personligt klæder den sammensætning ikke mig. Men derimod elsker jeg kombinationen af en lang kjole og støvlerne, samt et par tykke strømpebukser og nederdel/kjole. Herrepænt, synes jeg.

Find støvlerne og se resten af ECCOs ret fine sortiment lige HER

 

9 replies
 1. Sara says:

  Nu siger du at du har ret store fødder – må man så spørge om hvad du kategoriserer som stort? Jeg synes nemlig at de er SÅ fine de støvler, men med mine str. 40-41 fødder synes jeg godt at den type støvler kan få mine fødder til at ligne violinkasser. Men jeg synes slet ikke de ser voldsomme ud på dig (jeg er også selv en lang satan med mine 1.82 cm), så måske disse støvler var et bud på nogle gode snørestøvler. ☺️

  Svar
 2. Mette says:

  Vil du ikke smide et direkte link til skoene? De er mega fede, men jeg kan simpelthen ikke finde dem på hjemmesiden 🙂

  God søndag aften!

  Mette

  Svar
 3. Anna says:

  Jeg er også blevet helt vild med Eccos nyere ting! Især et par chelsea boots i læder. Snørestøvlerne er også fine 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *