Aften- og søndagsshopping med 20%

REKLAME: Indeholder reklamelinks (markeret med *)

Boozt har fra nu og i morgen med minus 20% på alle nyheder og alt udsalg med koden ALL20, når du køber for 799,- eller mere. Det er både i kategorien kvinder, mænd og børn (Hej ekstra regntøj, sutsko og gummistøvler!)

Jeg har lagt sutsko til Uma i min kurv, en hue til Otto, og en trøje til mig selv indtil videre, og så cirkulerer jeg lige nu om følgende, og bemærk venligst at næsten intet af det er sort eller gråt, som jo er noget jeg øver mig på.

1.Det her er jo den perfekte nytårskjole! Godt nok skal jeg holde nytår i et sommerhus, hvor der kommer til at være flere børn end voksne, så på en måde ville det nok være en smule i overkanten med denne… Men for fanden, den er pæn! 1300,- HER*

2… Den findes også som bluse, hvilket nok er lidt mere anvendeligt end kjolen, og endda kan gå på en helt almindelig tirsdag ogå med en strik over måske. Jeg er fristet … 799,- HER*

3.Denne her farve! Med et stort gråt halstørklæde, hue og ankelstøvler, pænt! 2500,- HER*

4.Farve, snit, ærmer, pris … Der er intet at sætte en finger på her, og det er også den jeg indtil videre har lagt i kurven. Jeg vil bruge den med sorte jeans og ankelstøvler. 300,- HER*

5.Den er blå, den er i uld og jeg elsker snittet! Lige hvad jeg mangler. 999,- HER*

6.Printet, de lange ærmer og den høje hals, jeg er pjattet med det hele. Vil bruge den med høje sko, en blazer og min sorte beret. 1100,- HER*

7.Jeg er ret pjattet med gul, med skjorter og med flæser… Så. Denne koster 600,- HER* og findes også i rød og sort.

8.Blommefarvet sag, som jeg vil bruge over en tynd sort højhalset bluse, uldne strømpebukser og grove ankelstøvler, eller måske over jeans og stilletter. Så fin! 1200,- HER*

9.Stofnet kan man næsten ikke få for mange af og de må altså gerne være flotte. Jeg har det her røde et og bruger det både til computer, til indkøb og som pusletaske on the go. Det findes i flere farver til 300,- HER*

10.Suuuuk! Den er SÅ pæn, også i den blomstrede udgave. Jeg overvejer kraftigt at klikke en af dem hjem. Ved bare ikke hvilken. Vil bruge den over jeans og under en strikcardigan til hverdag og til tynde strømpebukser og spidse støvletter når der er fest. 2500,- HER*

11.Jeg har allerede trøjen og vil så gerne kunne matche den med bukserne. 999,- HER*

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *