7 måneder med Loulou

Nærmest på minuttet er det nu 7 måneder siden at Loulou kom til verden i vores gamle lejlighed på Vesterbro. Syv måneder er virkelig længe, og alligevel slet ikke. Jeg husker aftenen, hvor hun blev født helt tydeligt. Husker lettelsen, glæden, smerterne, lyden af hendes gråd, den lune stue og følelsen i min krop da jeg rejste mig fra madrassen på gulvet og gik ind i soveværelset for at tage tøj på, adrenalin, udmattelse, lykke. Alligevel føles det som om at det er længe siden. Som om at hun har været her meget længere. Måske fordi vi bor et andet sted nu, som nok er med til at give en følelse af en ny fase. På en måde føles det som om at hun kun har været her et øjeblik.

Hun er sød, Loulou. Mild, glad og rolig. Hun sover ikke om dagen, men tager gerne en hel nat uden afbrydelser. Hun er modsat sin søster ikke så hurtig motorisk og hverken kravler, eller kryber endnu. Men hun både sidder, ruller og griber fat og giver slip i ting. Hvis hun selv fik lov til at bestemme levede hun nok udelukkende af havregrød og æblemos, og så forguder hun sine søskende (og det er gengældt) og sin far (også gengældt). Hun er nu også ret glad for sin mor, er jeg sikker på, men ingen får de smil og de grin som særligt hendes søskende kan frembringe.
Søskendekærlighed. Det er magisk. I hvert fald for mig.

Jeg glæder mig ubeskriveligt til at lære hende bedre at kende, til at se hende vokse op og til at elske hende for altid.
Hej Loulou, tak fordi du er her.

3 replies
  1. Mullefilumsen says:

    Tillykke med månedsdagen <3 I øvrigt fik din hjemmefødsel skubbet mig i den samme retning, og jeg endte også med en fantastisk hjemmefødsel i august, da lillebror kom til verden 🙂 Simpelthen det bedste valg! Er ikke sikker på jeg var nået dertil, hvis ikke jeg havde læst om dine overvejelser, og senere din beretning. Så tak! Tak fordi du var medvirkende til, omend uden at vide det, at jeg fik den smukkeste oplevelse med min familie, og en rolig start med vores krøllede lillebror.

    Og ja, ingen kan frembringe smil som en far og søskende kan. <3

    Endnu engang tillykke med månedsdagen for jeres dejlige Loulou. 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *