3 søndagsanbefalinger

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har lavet anbefalinger, men nu skal det være, og sådan bliver det altså hver søndag fra nu af. Primært bliver det underholdning, da det er oplagt når nu der er tale om søndagsanbefalinger, men der sniger sig sikkert også andet ind. Jeg har en masse jeg vil dele allerede, men lad mig endelig vide hvis der er noget specifikt I gerne vil have anbefalet. Mad, shopping, film, tv-programmer, bøger, træning (haha)… ?
I dag er det en youtube kanal en serie og podcast der er på programmet.

Først Youtube. Nipskanalen.
Laura Christensen, Julie R Ølgaard og Neel Rønholt har lavet en serie på Youtube som muligvis er noget af det hyggeligste og sjoveste jeg længe har set. Se det! Seriøst.

Mindhunter på Netflix. Kort fortalt er det en serie om massemordere. En god serie. Jeg har kun set første afsnit, MEN det er virkelig godt, og ret creepy. Jeg så første afsnit alene, hvilket ikke kan anbefales, hvis man er en kylling, hvilket jeg absolut er. Derfor skal jeg klart se resten sammen med Michael, for det var og jeg glæder mig åndssvagt til at komme videre med den.

Min veninde har sammen med sin mor lavet en ny podcast, som er så fin og god. Den hedder Hej mor, og kan findes i iTunes. Der er kun et enkelt afsnit indtil videre, men der kommer 29 flere, ét for hver år de har kendt hinanden. Verdens bedste idé og så godt udført! Seje damer <3

 

 

4 replies
 1. Louise says:

  Mindhunter… SÅ god! Er virkelig ærgerlig over, at der kun er 10 afsnit i første sæson, jeg vil have mere NU! Anbefales virkelig.

  Svar
 2. Ida says:

  Jeg gad godt du delte nogle madopskrifter 🙂 Lavede din linsebolo forleden og mums den var god. Også dagen efter kold! 🙂

  Svar
 3. C says:

  Meget gerne en masse serieanbefalinger, da jeg altid er på jagt efter den næste serie. Og så fint med en god blanding af det hele i dette indlæg. Jeg er også begyndt at høre podcast efter I startede på VoksenABC. I starten hørte jeg kun jeres, men det er jo faktisk ret hyggeligt, så nu har jeg hørt lidt flere.
  Og jeg ser også Nipskanalen – virkelig hyggeligt. Hvis du har andre youtube anbefalinger, ville det også være lækkert 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *