Torsdagen hvor ingen nåede noget, og chokoladesmagning live

Min mand er taget til Jylland for at arbejde. Bare et døgn, og han er hjemme igen sent i aften. Jeg lå vågen i nat. Synes pludselig at der var lyde i lejligheden jeg aldrig har bemærket tidligere. Måske nogle lidt uhyggelige lyde, der kombineret med vejarbejde-larm og de orange blink fra gaden, gjorde at jeg ikke kunne finde ro.
I morges stod vi op klokken 6. Jeg følte mig tømmermændsramt på grund af den sparsomme søvn, men fik kastet en kaffe i halsen mens jeg lavede havregrød og gjorde klar til dagen. Alt virkede normalt, selvom der godt nok var lidt stille om morgenbordet, og det viste sig at to ud af tre børn havde feber, så madpakken blev aflyst og jeg fik skrevet ud til henholdsvis skole og vuggestue at de ikke kunne forvente at se Uma og Otto i dag. Resten af havregrøden blev tryllet til cookies, gulvet i stuen invaderet af dyner, bamser og legetøj, Netflix blev tilladt, og selvom jeg flere gange tænkte at NU var der ro til at få presset et par arbejdsopgaver ind, var der konstant én, der havde brug for en arm at ligge i eller et glas fra øverste hylde. Nu er dagen gået. Jeg har intet nået. Ingenting.
Heldigvis er børnene i bedring. De to yngste sover, mens den ældste læser Anders And blade, inden jeg om lidt slukker lyset og siger godnat til ham også, og SÅ går jeg live på Instagram. Det er længe siden sidst, og i dag har jeg en helt særlig anledning. Det er nemlig lykkes mig at finde en plade af den der Kims chokolade med snack chips i (!), som deler vandene på de sociale medier for tiden. Jeg synes personligt ikke det lyder tosset, og er i forvejen ret glad for kombinationen af chokolade og salt, og chips giver mig altid lyst til chokolade og omvendt, så dette kunne være den helt rette mellemting. Det kan også være, at det er noget underligt lort. Det finder jeg ud af om lidt når jeg smager. I kan være med, hvis I har lyst. Det er på min Instagram ved 20 tiden.

God aften til jer <3

11 replies
 1. Camullaen says:

  Du har ikke nået ‘ingenting’ – du har nået at give omsorg, skabe hygge og være nogens mor … og det er det, der gør at dine børn vil se tilbage på barndommens sygedage som nogle hyggelige dage, som de faktisk ikke ville have været foruden…

  Svar
 2. Pia says:

  Jeg kom desværre for sent til dit livestream, så den vigtigste information er ikke nået ud – hvor har du fundet chokoladen? Jeg tror eddermame på konceptet og bliver nødt til át smage 😆
  God bedring til snegleungerne!

  Svar
 3. Mette Cecilie says:

  Hvad?? Havregrød tryllet om til cookies? Må jeg høre mere om det? 🙂

  Forresten! tusind tak til dig og Rachel for et fantastisk podcast. Jeg mærker slet ikke at jeg cykler 10 km. frem og tilbage til arbejde <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Man kan også putte det i en pandekagedej og lave klatkager. Eller i et vaffeljern. Eller i en bolledej.
   Blev SÅ træt af at smide havregrød ud, så har eksperimenteret virkelig meget med at trylle det om.
   Men det er dem her jeg lavede i torsdags:

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *