To år senere

I morgen er det to år siden at vi sagde JA til hinanden på Københavns Rådhus. Jeg gad så godt at gennemleve det igen, og igen. For det var virkelig en af de bedste dage jeg kan mindes at have haft. (Læs alle bryllupsindlæggene HER, hvis du vil).

Men udover at hungre efter endnu en kærlighedsfest, kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage på de to år der er gået. To år er jo ikke alverden, men jeg skal da lige love for at vi har fået oplevet lidt af hvert igennem de sidste 24 måneder. Alt fra en tur til Los Angeles, en lille slags honeymoon til Barcelona, en ubehagelig forskrækkelse, en podcast, sygdom, graviditet, en hjemmefødsel, et skoleskift, en flytning … Ja, virkelig mange ting, og pludselig virker to år som meget meget lang tid. Men for fanden det er gået stærkt.
Hvedebrødsdagene er i den grad ovre, og vi står midt i hverdag og virkelighed, leverpostejsdagene om man vil, men det kan sgu også noget. Vi er præcis som alle andre ægtefolk – Der er dage hvor vi er drønforelskede og fjollede, der er dage hvor vi er mere et makkerpar end kærester, dage hvor vi er korte for hovederne og vrisser af hinanden og dage hvor vi føler os heldigere end de fleste. Jeg elsker at være gift, og jeg elsker at være gift med min mand, hvilket er ret heldigt, da han vist også er ret pjattet med mig – De fleste dage altså.

To år. I morgen. … Og her ville jeg så gerne have vist jer vores bryllupsvideo, men den er desværre endnu ikke blevet klippet færdig, så i stedet er her vores version af en brudevals:

5 replies
    • Sneglcille says:

      Jeg købte den via et showroom, da den ikke var kommet i butikkerne endnu. Den er fra Just Cavalli og var i webshoppen en periode. Har dog ikke set den andre steder siden.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *