Nyt fra Voksen ABC

Efter en kort pause er Voksen ABC tilbage med et U, hvor vi dækker både ulvetimen, uafhængighed og underskud m.m. Altsammen i selskab med en baby. Min baby.

Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen – Jeg elsker at lave podcasten, og er virkelig stolt af den, og er så glad og taknemlig for jeres modtagelse. Og så glæder jeg mig til at lave meget mere. Vi har en masse spændende jern i ilden for tiden, som betyder at vi får mere tid og forhåbentlig bedre optageforhold også. For jer er det også blevet nemmere. Måske har I allerede opdaget at podcasten er tilgængelig i Spotify, der for jer uden iTunes eller andre podcast apps, gør det noget federe og mere lige til.

I kan og må selvfølgelig stadigvæk meget gerne hive den ned i de apps I foretrækker, ligesom at anmeldelser og stjerner i iTunes fortsat er noget vi sætter pris på, da det betyder at vi kravler op af hitlisterne og dermed bliver set af flere. Det kan vi godt lide.

For nylig har vi indgået et samarbejde med et nyt megasejt projekt, som gerne skulle gå i luften allerede i oktober, hvor vi får sparring og hjælp til en masse bagom-halløj og derved får endnu mere tid og flere muligheder for at udvikle podcasten, som jo snart løber tør for bogstaver. MEN frygt ej. Som sagt fortsætter vi når alfabetet er opbrugt og jeg glæder mig åndssvagt til at vise jer, hvad vi har fundet på.

Indtil da er der en helvedes masse afsnit i iTunes og Spotify, som vi håber I har lyst til at lytte til.

OG en sidste ting; I morgen, tirsdag, går vi live på vores Instagram-profil @voksenabc – Så kig lige forbi. Tak!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *