Lydbøger til store og små + en rabatkode til jer

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF MOFIBO

Jeg har længe brugt lydbøger, da jeg må erkende, at tiden til at fordybe mig i en bog, som jeg ellers gjorde meget præ børn, ikke findes. Med lydbøger kan jeg, ligesom med musik eller podcast, lytte til dem mens jeg er på farten, eller når jeg laver andre ting. Derfor var jeg også lynhurtig til at acceptere samarbejdet med Mofibo, da vi allerede bruger det herhjemme.

Koden SNEGLCILLE, giver 30 dages gratis abonnement til mofibo lige HER.

Jeg er ikke den eneste herhjemme der nyder godt af vores Mofibo abonnement. Også børnene bruger det.  For nyligt er Uma på 2 1/2 begyndt at kunne lytte til bøger, hvilket vi især bruger, når hun har brug for at slappe af i løbet af dagen. Vi forsøger jo at droppe hendes middagslur, men det betyder at hun ofte har brug for en halv times tid med en sut, en bamse og en bog, et afsnit Gurli Gris eller en lydbog. Hun hører alt fra Bamses billedbog til prinsessehistorier, som vi afspiller på Ipaden via Mofibo appen.

Otto logger selv ind og navigerer rundt i appen via vores iPad eller min telefon, og jeg kan se, at han både har lyttet til en hel del fodboldbøger samt eventyr. Han er blevet så stor nu, at han selv læser meget, men når han laver noget andet, tegner eller bygger med LEGO eller Plus Plus, så bruger han lydbøgerne, når der altså ikke kører Gulddreng eller Gramsespektrum på Spotify, selvfølgelig.

Selv har jeg fået lyttet til den hypede ‘Papmachereglen’ indtalt af Hella J herself, og så er jeg lige gået i gang med Blodmåne af Katrine Engberg og elsker at det også her er hende selv, der er oplæser.

Der er mange gode gode titler at gå i gang i for både store og små, og hvis I ikke allerede er sprunget ud i det, så synes jeg da at i skal komme igang. I kan få en måneds gratis abonnement lige HER*, I skal bare benytte koden SNEGLCILLE, så er der 30 dages gratis abonnement til jer (derefter koster det 129,- pr. måned, men man kan bare framelde sig efter de 30 dage, hvis man ikke ønsker at fortsætte abonnementet.)
*Bemærk at dette er et reklamelink, hvilket betyder at jeg modtager betaling fra Mofibo, hver gang en af jer benytter koden. Koden udløber d. 31. oktober 2017.

Jeg tænker i øvrigt om vi ikke skulle sætte gang i en række anbefalinger til gode lydbøger i kommentarfeltet? Jeg synes det kan være en jungle at finde rundt i, og er nok ikke den eneste, så måske vi kan hjælpes ad?

Jeg starter:

Kvinden i toget. Mange bryder sig ikke om den har jeg hørt, men jeg åd den råt! Indtaleren er liiiidt anstrengende i starten, men jeg vænnede mig til det og hørte den på få dage.

Alene i Paris. Hvis man er til Chick lit og DET er jeg, er denne perfekt. Og så er den kort. Jeg hørte den på en flyvetur til Tyskland for nogle år siden. Perfekt længde.

Alt det lys vi ikke ser. Min mand er gået i gang med at læse den (han får ikke lyttet til lydbøger, eller podcasts. Heller ikke min, suk) og jeg glæder mig til han er færdig så vi kan tale om den. Den er GOD.

… Håber I vil være med.

 

32 replies
 1. Iben says:

  Harry Potter bøgerne indtalt på engelsk af Stephen Fry er ganske enkelt fantastiske! Jeg er en af de få, der kun har læst bøgerne én gang hver, men jeg er vokset op med dem og knuselskede dem, så det er et kærligt genhør, og Fry gør det så godt. 😀

  Svar
 2. Gunilla says:

  Jeg har snart hørt alt af Jane Aamund og Lise Nørregård 🙈 Jeg synes Kun en pige og De sendte en Dame af Lise Nørregård og Onklerne og deres fruer af Jane Aamund er rigtig gode😊

  Svar
 3. ASP says:

  Jeg er glad for Stå Fast af Svend Brinkmann og Hjernesmarte børn af Anette Prehn.

  Når Otto bliver større (13’ish) vil jeg anbefale Monster, som jeg lige har læst og lyttet til (med min 7. Klasse). Den er så smuk, sørgelig, gribende og rummer en masse gode snakke.

  Svar
 4. VenterPaaVinBlog says:

  Tak! Er så afhængig af e-bogreolen og savner at have Mofibo, som jeg lige ville se, om jeg kunne undvære – men ak, jeg savner det store udbud 😀 Det her må da lige tjekkes ud.

  God søndag.

  – A

  Svar
 5. VenterPaaVinBlog says:

  Hov, og jeg anbefaler (som jeg alle dage vil gøre) Harry Potter på engelsk af Stephen Fry, og dertil i tøseafdelingen: “En utjekket mors hemmelige liv”, “Et sted i nærheden” og “Gør det noget, jeg støvsuger imens?”

  – A

  Svar
 6. Mit Uperfekte År says:

  Fødselsdagsgaven af Sue Monk Kidd er vidunderlig og det samme er Denne dag, et liv – biografien om Astrid Lindgren. Why is everyone hanging out without me? skrevet og oplæst af Mindy Kaling (skaberen og skuespilleren fra The Mindy Project) er også virkelig sjov. Man skal dog synes, at hendes meget amerikanske røst er morsom at lytte til. Og så er der selvfølgelig Der vokser et træ i Brooklyn, en gammel bog, som er blevet genoptrykt og indspillet til lydbog. Den er GOD!

  Svar
 7. Ditte says:

  Krimiserien med Rolando Benito i hovedrollen – skrevet af Inger Gammelgaard Madsen.
  Og så alt indlæst af Thomas Guldstad – hans stemme og toneleje/rytme/whatever er fantastisk.

  Svar
 8. Karoline says:

  ‘Hvis der skulle komme et menneske forbi’ af Thomas Korsgaard er vildt god. Den handler om en familie af underklassen i provinsen, og fortælles fra den ene søns perspektiv. Sælger den vist lidt dårligt, men den ÉR altså god 😉

  Svar
 9. Rikke says:

  Jeg har slugt hele serien fra Inger gammelgård madsen. Krimi så spændende, at jeg blev helt øv, når jeg nåede ind på arbejdet, og måtte stoppe😂😂
  De danske Harry Potter bøger, oplæst af Jesper Christensen er også suveræne👍🏻👍🏻
  Der er mange gode biografier, var specielt vild med den om Jim Lyngvild.
  Har en læseliste så lang derinde, at jeg har bøgerne nok til resten af livet😂😂

  Svar
 10. Ida says:

  Tak for rabatkode!! Og et dejligt, inspirerende kommentarspor. Her kommer et par af mine yndlings(lyd)bøger.

  – “Mesterlære” indtalt af Peter Bastian (lidt selvhøjtidelig, men hyggelig selvhjælpsagtig på den fede måde)
  – “Sølve” indtalt af Suzanne Brøgger. Fantastisk. Faktisk bare alt af Brøgger. Men denne er ekstra god hvis man går og flirter lidt med tanken om at flytte ud af byen. Hun sælger altså landet ret godt i den her:)
  – “The fault in our stars” hyyyyyyl! Sjov, sørgelig, dejlig teenagefortælling
  – “Prins” af Ib Michael. SÅ drømmeagtig god på skrift at jeg kun kan forestille mig at den er endnu mere fantastisk på lyd. Tænk hvis Ib læste højt!
  – “Min geniale veninde”. Er i gang med papirversionen nu. Og man ER altså i Italien i efterkrigstiden når man læser den.

  Svar
 11. Tanja Krainer Junker says:

  Jeg vil anbefale “bag lukkede døre” af b.a. Paris. Det er en ret vild historie om en kvinde der forelsker sig i en psykopat som holder hende fanget.

  Svar
 12. Katrine says:

  Fedt! Jeg hører sådan cirka lydbøger hver gang jeg bevæger mig uden for døren, så jeg mangler konstant inspiration til min læseliste. Jeg kan bedst lide bøger, der tager afsæt i virkeligheden, så jeg kan anbefale:
  – Thorkild Hansens “Det lykkelige Arabien” om en vanvittig dansk ekspedition til Yemen i 1700-tallet. Alt er fremmed og man møder Østens mystik og hårde vilkår med de rejsende øjne.
  – Peter Øvigs bog “Birkedal” om den danske nazist af samme navn spændende som en krimi, og undervejs er der så mange twists, at man ikke aner hvad man skal mene og tro.
  – Anna Pasternak har skrevet “Lara”, som handler om den store russiske forfatter Boris Paternaks forhold til sin elskerinde. Passionen og bølgerne går så højt mellem de to at man bliver helt forpustet af at læse om deres forhold, og samtidig giver bogen et indblik i kunstens svære vilkår i Sovjetunionen i 1950-60’erne.

  Svar
 13. Katrine says:

  Jeg vil anbefale de 4 bøger om Skammerens datter. De er ikke kun for børn, og jo længere man kommer i bøgerne, desto hårde og mere samfundsrelateret bliver problematikkerne. Jeg var meget overrasket og begejstret. Genren er fantasy, og er man til Harry Potter, er det bare GO herfra. Dragerne mm. er ligesom bare biting 😉

  Svar
 14. Anne says:

  Hej Cecilie ☺️
  Når jeg følger dit link, ser det ud som om, at man ‘kun’ får 14 dage gratis? Er det måske fordi, at rabatkoden først skal indtastes længere fremme?

  Svar
 15. Laura says:

  Liane Moriarty’s bøger er sindsygt gode! Dem alle sammen.
  Det er hendes bog “bog little lies” der blev serie-tiseret på HBO.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *