Intakt jahat og en ny uge, om lidt

Tak for de mange fine tilkendegivelser til mit forrige indlæg om den der fold selv-jahat. Mit humør og sind er er bedre sted allerede og jeg glæder mig faktisk til at tage hul på en ny uge, der byder på et fuldt program på den dejlige måde, med både bryllupsdag med min mand, bogreception for min veninde (forudbestil den HER – Jeg har også skrevet et par sider), arbejde og så skal Uma have befriet sin stakkels lille brækkede arm, der forhåbentlig ikke er brækket længere.

Jeg har sovet længe i dag, til klokken 9 sgu, og plejer lige nu min vin-hovedpine med krydderboller, tandsmør og cola i sengen, sammen med en pludrende baby. Solen står ind af vinduerne og Uma løber rundt og råber ‘Jeg er super vov vov!’.

Hashtag Lykkeglimt. Jahatten skal slet ikke foldes i dag.

God søndag.

4 replies
 1. Kathrine says:

  Lidt off topic, men ønsker mig et shoppe indlæg om vinterjakker 👍🏻 .. og er rigtig glad for at høre, der er bedring i Snegleland 🐌

  Svar
 2. Emma Marie says:

  hej Sneglcille.
  Jeg har læst din blog i mange år. jeg er vild med den!
  (Jeg ved ikke hvordan jeg kan skrive en privatbesked til dig. Det ville jeg aller helst)
  Jeg er netop blevet forladt af min mand gennem 5 år, det var en fælles beslutning men nok mest ham, jeg føler mig alene både fysisk men også psykisk – kan slet ikke / har svært ved at se mig selv med nogen anden end ham og hvordan mit liv kommer til at se ud. Bange for, at jeg aldrig bliver glad igen. Jeg vil også gerne have mange børn, fredagsslik, regnsvejrsture og gode juletraditioner. Gider da ikke bare at sidde og være alene. øv, Nå, MEN det gode er, at jeg igår sad og så dine fredasfølger videoer på youtube og jeg blev simpelthen i så godt humør! Jeg følte mig pludselig ikke alene, så den ene efter den anden efter den tredje (og det er jo egentligt ikke fordi der sker så meget dramatisk osv i filmene) men jeg blev bare glad og rolig af at se dem. Blev misundelig, men på den gode måde. Du giver mig lyst til at se en fremtid, få børn, købe fredagsslik, pizza, drikke vin alene. Derefter læste jeg dine forskellige blog indlæg /nok mest fra den tid du var alene, men de hjælp ligeledes! Du gør mig glad selvom jeg ikke kender dig 🙂 Tusind tak.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *