I øvrigt #97

 • Forstår jeg ikke purløg. Smag, konsistens, nej tak.
 • Dild til gengæld. I get.
 • Er Loulou et halvt år allerede, og selvom det jo er INGENTING, er det alligevel herremeget.
 • Sover vi ikke om natten længere, da Loulou er ved at få tre tænder på samme tid og gerne vil ligge i sin mors arm, og Uma i samme omgang allerhest vil sove ovenpå sin mors ansigt. Men mine ben har jeg for mig selv dog.
 • Udgår P-tærter med karamel. Jeg gentager: UDGÅR P-tærter med karamel. Har jeg hørt.
 • Skal vi have et nyt gulvtæppe, da nogen sked på vores bloggertæppe i sidste uge. Var også lidt træt af det, tak, Loulou.
 • Elsker jeg at lave shoppeindlæg, men kommer f*cking altid til at købe noget. Senest denne her (reklamelink)
 • Er mit humør helt skrækkeligt i de her dage. Skiftevis ked af det og rasende. Jeg mistænker at det skyldes en kombination af ny prævention, dårligt vejr, søvnmangel og en lidt voldsom sukkerafhængighed.
 • Brugte jeg tæt på en time på at se videoer med katte og agurker på youtube i går aftes.
 • Er der forældremøde i Ottos klasse i aften, og endnu engang har vi glemt det, og endnu engang er vi dem der, der ikke kan få det til at gå op.
 • Har jeg efter min anmeldelse af Kims chokolade med Snack chips sat gang i et nyt koncept på Instagram. Nemlig #torsdagstester. På torsdag bliver det nok Snickers med hvid chokolade, eller måske Pepsi med ingefær, eller noget tredje. Kom gerne med flere forslag. Men ikke klamme ting. Gider ikke sådan noget Chili Klaus / jackass agtigt.
 • Er mine fødder vokset absurd meget i min sidste graviditet, så jeg kan ikke passe mine sko længere.
 • Har jeg pludselig utroligt meget lyst til krebinetter, selvom jeg seriøst ikke har fået det i over et årti. Men da jeg jo helst holder mig fra kød, overvejer at lave en version med sorte bønner. I hører fra mig, hvis det er noget værd.
 • Gælder koden til de 30 dages gratis abonnement hos Mofibo stadigvæk (!) (Bemærk kun for nye kunder)

 

46 replies
 1. Line says:

  Pepsi Ginger er desværre virkeligt ikke værd at prøve. Det kunne kun være enten hæsligt eller helt genialt, og det ender desværre i førstnævnte.

  Men som sukkerafholdende på tredje uge med stærke abstinenser, må du meget gerne gå chokoladeamok og anbefale alle dér syndige ting!

  Svar
  • Charlotte says:

   Jeg er selv pepsi max afhængig og jeg elsker ingefær. Men Pepsi Max ginger er noget af det mest forfærdelige jeg nogensinde har smagt.

   Svar
 2. Trine says:

  Hvid snickers behøver du ikke teste – jeg er den største fan af både hvis chokolade og snickers – sammen? NOT so much 👎🏼

  Svar
 3. Rutsje says:

  Det må ikke være sandt! De må ikke – MÅ IKKE! – udgå da! Jeg må ha mig et lager 😋😍
  Og kan du så komme i gang med de hvide snickers – de burde seriøst blive fast sortiment 😋😍

  Svar
 4. Pernille says:

  Et billede og link af nyt tæppe? Jeg er på jagt og du har pæn smag 😏

  Hvis du mangler inspiration har ihvertfald meny tit en amerikansk hylde… i vores kan man få Bounty og mars DRIK!

  Svar
 5. Tine says:

  Seriøst? Udgår p-tærterne?? Jeg har ikke engang nået at smage dem endnu! Her i Odense er det endnu ikke lykkedes mig at finde et sted, hvor de har dem i sortiment og samtidig ikke har udsolgt, når jeg er der.

  Svar
 6. Charlotte says:

  Prøv at test det som Donna fra Beverly Hills 90210 spiste til “slumber party” – is med popcorn. Galt eller genialt?

  Svar
 7. Sigrid says:

  Det der med at være skiftevis ked af det og rasende kan jeg virkelig nikke genkendende til! Nogle gange er min lunte så kort over for mine børn. Det er frygteligt!!

  Svar
 8. Line says:

  Pepsi med ingefær er smager bare pisse godt! Sådan en må jeg købe i morgen. Der er kommet en daim med lakrids, hvad med at teste den?

  Svar
 9. Karin says:

  Jeg så for nyligt at man kan få en guldbarre med chokofant…og det er nyt ved jeg ikke. Og hvad med den der chokolade med chips…var den god? Er ikke på instagram, men er nysgerrig nu.

  Svar
 10. Camilla says:

  Hvad med den der nye sodavand, der er reklamer for i 7/11 😅
  Tror det er en Fanta med hindbær og passionsfrugt eller sådan noget?
  Og så kunne det være fedt hvis du lige opsummerede din torsdagstester her på bloggen. Så kan alle os, der ikke bruger Instagram også følge med 😊

  Svar
 11. S says:

  Hej Cecilie!

  Hvis du har mod og lyst på at fortælle, hvilken form for prævention du er skiftet over til, vil jeg meget gerne høre mere om det 🙂
  Jeg har været på p-piller i mange år efterhånden, og overvejer grundet for mange bivirkninger at skifte. Men synes bare ikke mulighederne er mange (eller gode!). Derfor suger jeg alt information til mig fra folk, der har prøvet former for prævention, de synes fungerer godt.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg er faktisk lige begyndt på p-piller igen, efter mange års pause. Havde en spiral, men det fungerede slet ikke.
   Så nu er jeg tilbage på pillerne, selvom jeg ærlig talt ikke er meget for det.

   Svar
  • Lisbeth says:

   P-ring! Det er så nemt, der er færre hormoner end i p-piller, og så kan jeg virkelig godt lide at den kun virker “lokalt” og ikke skal opløses gennem mave/tarmen først (som p-piller), og på den måde komme ud i hele kroppen. Kan så meget anbefale det!

   Svar
 12. Ane says:

  Ikke apropos, men jeg har tænkt på det længe!
  Har du fået testet at smide en pakke smil/centers i dine gryde-popcorn? Har længe drømt om det 😉

  Svar
 13. Josefine says:

  Krebinetter af sorte bønner, kikærter, gulerod og rød peberfrugt er et hit herhjemme. Det hele i hakkeren/blenderen, krydderier, vendes i rasp, steges på panden 👍

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *