Efterårsklar #1

*REKLAMELINKS

Jeg håbede til det sidste! At det ville blive sådan et år med indian summer. At sommeren bare havde flyttet sig lidt. Men nej. Jeg har accepteret, at det er slut med lune aftener og solskin. At dagene bliver kortere, morgenerne mørke og at vi skal tænde for gulvvarmen og finde huer og halstørklæder frem. Nå. Heldigvis elsker jeg jo faktisk strik og støvler, så i det mindste er der det. Og så bugner butikkerne med fine efterårsvarer. SÅ her er nogle af de ting jeg sværmer om for tiden …

1.Sej og fin skjortekjole. Perfekt til tykke strømpebukser, støvler og en strik over. 1300,- HER*

2.Min mand hugger altid mine huer, og han udvider dem med sit store hoved. Denne tror jeg faktisk jeg kan have i fred. Perfekt! 500,- HER*

3.Jeg elsker sweatshirts i overgangsperioder, og jeg er blevet mere og mere overbevist om at rød slet ikke er en dum farve (men den findes også i en mindre opsigtsvækkende blå…) Denne koster 1000,- HER*

4.Jeg ønsker mig et par flade læderstøvler med snøre og jeg har ledt forgæves længe (Dr. Martens bliver for grove og det er ikke lykkedes mig at finde dem jeg forestillede mig inde i hovedet) MEN her er de sgu da! 1300,- HER*

5.Smuk lysefrå frakke. SÅ pæn. 1800,- HER*

6. Suk, altså … De findes i to farver, og selvom de sorte nok er mere anvendelige ELSKER jeg også dem i coral. 1600,- HER*

7.Fordi at den der sommer aldrig helt slog til (og at jeg altid har faktor 50 i ansigtet) er det også begrænset hvor meget farve jeg har fået i mit ansigt. Men et par dråber af dem her i min dag- eller nat-creme gør at jeg ikke er helt så grå som jeg føler mig. Jeg har haft og brugt denne her i 5 måneder flere gange om ugen, og man kan seriøst ikke se, at der er brugt af den. Og den virker. 225,- HER*

8.Jeg mangler en taske jeg kan smide ALT i inkl. computer, hvor der også er plads til alle de ekstra ting i jeg får samlet til mig i løbet af dagen (skiftetøj fra vuggestuen, morgenbrød til kontoret, et ekstra par strømpebukser osv.) og denne er der lynlås i, så den kan gå i cykelkurven, OG den grønne farve er ret lækker, ligesom prisen. 299,- HER*

9.Mega fint print! Perfekt til mine lyseblå jeans og en ankelstøvle. 300,- HER*

8 replies
    • Sneglcille says:

      Jeg har kun prøvet natmasken. Den er jeg glad for! Jeg bruger den dog over en natcreme og ikke alene som den ellers påstår at kunne.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *