Sommerhusdrømme og en opdatering på brevet

Vi skal hjem i morgen, øøøv. Og så alligevel er jeg som tidligere nævnt totalt klar til hverdag. At det hele dagen i går pissede ned og det vist skulle gøre det samme i dag, er både mega irriterende fordi jeg sådan havde glædet mig til at vride ferien for solskin og lækkerhed, men samtidigt er det sgu meget fint, at slutte af med regnvejr, for så bliver det nok lidt nemmere at aflevere nøglerne tilbage i morgen og køre hjem til sneglehuset på 1. til venstre.
Dagene her i huset har dog gjort mig endnu mere hooked på ideen om et sommerhus, og det er klart røget tilbage på vores lille imaginære visionboard for fremtiden. Og nu vi er ved det med sommerhus, så skylder jeg jer en opdatering på brevet. Vi fik svar for små to uger siden. Vi må gerne købe huset. Hviiin! I en halv dags tid var vi ret oppe og køre, mega optimistiske og gik i gang med at regne på det. Derefter fik vi et prisforslag fra ejeren af huset. Pludselig var vi ikke så forelskede i det længere. Pris og stand hænger ikke sammen i vores verden, og vi er ikke et sted lige nu, hvor vi har lyst til at skulle låne en masse penge. Slet ikke til et sommerhus. Ikke nu. Faktisk nyder vi ‘friheden’ ved ikke at eje noget, da vi både drømmer om at rejse en masse og desuden endnu ikke ved hvor vi vil bosætte os, både til hverdag og i et eventuelt sommerhus. Så det må vente lidt endnu. Og det er helt ok.
Der er ingen tvivl om, at vi en eller anden dag SKAL have fingrene i et sommerhus. Men indtil da bliver det lånehuse som nu.

5 replies
 1. lillelyngs blog says:

  Ej det kunne ellers have været fedt, med det sommerhus! Men god stil af brev-modtageren, rent faktisk at svare. Dog ærgerligt med prisen. Men sådan er det jo så meget i livet 😉
  nouw.com/lillelyng

  Svar
 2. Mette says:

  Må jeg anbefale “vores” sommerhus område “Vellerup Sommerby” – der er huse i alle prisklasser, og det ligger 45 min. kørsel fra Kbh. Virkelig en perle som vi fandt ved et tilfælde for 3 år siden og som vi bare elsker.

  Svar
 3. Helle says:

  Øv at prisen ikke var med jer – forstår fuldt ud jeres tanker omkring friheden ved ikke at eje på nuværende tidspunkt. Solgte i Vesterbro-lejligheden da i flyttede?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *