Søvnløs på udebane og hverdagssavn

Om det er den myg, der summer rundt i værelset hvor vi sover, de 196 uåbnede mails i min indbakke, tanker om de mange blogindlægsideer jeg har, men ikke har kunne eksekvere på grund af sparsom computertid, de fremmede lyde (eller mangel på samme), det stykke æbleskræl jeg ikke kan få ud af mit tandkød eller bare at jeg måske slet ikke er så træt, der gør at jeg ikke kan sove, ved jeg ikke. Men det hjælper ikke, at jeg småstresser lidt over at jeg altså bør sove, for i morgen venter en ny dag. En dag, hvor jeg helst skal være frisk og nogenlunde overskudsramt, da jeg er alene på voksenpinden med fire børn i min varetægt.

Jeg er fan af ferie, af sommerhus og af at have mulighed for at holde så lang en ferie med mine børn som det i år kunne lade sig gøre. Fem en halv uge er det blevet til og selvom jeg agter at gøre mit for at vriiiide det sidste ud af de næste fire dages ferie med rosé, is, børnelatter, græs under fødderne, langsomme morgener og solskin (!), glæder jeg mig til hverdag. Til faste sengetider, madpakker og lidt mere struktur end de sidste fem uger har budt på. Børnene glæder sig også. Uma taler dagligt om veninderne i vuggestuen og sine pædagoger, Otto bad mig den anden dag om at finde hans skema frem, så han kunne læse, hvordan livet i 2. Klasse bliver, og jeg priser mig lykkelig over, at vores hverdag er sådan en man glæder sig til. Både store og små.
Og som sagt, selvom huset vi har lejet er helt vidunderligt og vi med garanti ikke for sidste gang har sat vores ben her, er manglen på gadelarm, den bulede seng, myggene og sommerferiefølelsen på en måde for fremmed og jeg ved at når vi lukker døren her på lørdag, er det ikke med vemod. Får sgu helt sommerfugle i maven over at skulle hjem, hjem til mit liv. Til vores liv. I byen.
Måske er det i virkeligheden derfor jeg ikke kan sove, og derfor jeg sov så ualmindeligt dårligt natten til i dag, fordi jeg glæder mig til at vende hjem. … eller også er det bare myggen.

Godnat

4 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Jeg kører også den søvnløse stil her i tropenattens hede, så det er hyggeligt at kunne læse dine ferieafslutningstanker her i nattemørket – sov godt kære Snegl, når du når dertil ☺️🤞🏻

  Svar
 2. Helle says:

  Hvordan går det med sommerhus-jagten/køb? Du nævnte i en tidligere instra-story, at i havde fået lov at købe huset i var interesseret i? 🙂

  Svar
 3. Tilde Lyng says:

  Jeg selv glæder mig faktisk også (ret meget) til at komme tilbage i hverdagens rutiner. Jeg starter 3g om 8 dage, og jeg vil egentlig gerne bare i gang nu. Min søvn- og døgnrytme er helt spoleret og jeg er efterhånden ved at være lidt træt af at lave ingenting. Bevare, jeg har dog arbejde og andet spøjst, men bare ikke det samme, som det at have noget at stå op til hver dag, og noget at vride ens hjerne med.
  nouw.com/lillelyng

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *