Shopping: Tilbage på pinden

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Om fire dage er det hverdag igen. På mandag skal jeg tilbage på kontoret, og jeg glæder mig! Sommerferielivet har budt på meget lidt makeup, mange dage i samme tøj, langt færre bade end jeg vil indrømme, og det har sgu været ret befriende. Dog glæder jeg mig faktisk til at gøre mig klar til arbejde. Til at sætte hår, putte makeup i face og tage tøj på. Jeg har i den anledning kigget mig lidt omkring efter nogle gode hverdagssager. Kjoler, støvler, bukser, t-shirts og en masse strik. Sidstnævnte nok i særdeleshed fordi at jeg sidder og udformer det her indlæg fra sommerhuset i øsende regnvejr med kolde tæer…

1.Denne her kjole altså! Emoji med hjerter i øjnene. Så skidepæn. 500,- HER

2.T-shirt og bukser er og bliver en af mine faste dagsuniformer, og der er heldigvis virkelig mange fede t-shirts i butikkerne. Så mange, at der senere på ugen kommer et helt indlæg bare med t-shirts. Også denne her, der findes i tre forskellige farver til 399,- HER

3.Jeg er helt syg med de her veloursko. De ligner noget jeg ville gå i spåner over for 25 år siden, og det gør jeg så fortsat. Vil bruge dem til ovennævnte t-shirt-uniform, og til nederdel på dage, hvor jeg har lyst til at lege fin dame. De koster 399,- HER

4.Apropos fin dame. Jeg elsker denne her, og igen minder den mig om klæd ud-tøj og fine damer i 90erne. Og det er en god ting. 2500,- HER

5.Denne her farve er SÅ smuk. Jeg vil bruge den til mørkeblå jeans og ankelstøvler. 400,- HER

6.Den perfekte grå neglelak, som jeg sammen med tre andre Essie-farver konstant opbruger og genkøber (skal nok komme ind på de andre tre en anden god gang). 100,- HER

7.Denne her buksedragt har jeg sværmet om i nogle uger. Den er prikket, den har et flatterende snit og en god farve. Jeg tror sgu jeg må have den … 500,- HER

8.Farven og størrelsen på denne taske er lige i skabet. Jeg tror endda at min computer kan være i.  2600,-HER

9.Hver eneste år flytter jeg ind i en ny strikcardigan, som jeg bruger helt op… I år kunne det godt blive denne … 900,- HER

10.Måske verdens bedste hverdagsparfume. Sød, men på en ‘voksen’ måde. Min er ved at være tom. Så haps! 700,- HER

11.Jeg vidste slet ikke, at jeg ikke kunne leve uden et par støvler i slangelook, men det tror jeg faktisk ikke at jeg kan. Har i hvert fald ikke kunne slippe ideen om et par … De her er et godt bud. 1800,- HER

12.Seje og smukke blomstrede bukser, der har det der lækre snit, der får ens ben til at se kilometerlange og sslanke ud. 500,- HER

13.Jeg har allerede et par plisserede culottes, der ligner dem her til forveksling. Og jeg elsker dem! Skal klart have endnu et par. 200,- HER

 

9 replies
 1. Line says:

  Hej! Magasin har 50-60% procent på en god del Leowulff, så jeg i går, da jeg var forbi. De havde i hvert fald den sorte version af tasken, du viser, på tilbud, så måske du er heldig at den bordeux også er til at finde der? Bare et tip!

  Svar
 2. Sarah says:

  Hej snegl, måske har boozt sat priserne op? I hvert fald koster buksedragten (7) 600,- og ikke 500,- og culotterne 300,- og ikke 200,-.

  Svar
 3. Anne says:

  Hej Cille
  Tak for tip. Jeg har har købt velourskoene fra Mango – og jeg føler mig ikke spor for gammel med mine 52 år. Til gengæld var min 24-årige datter noget skeptisk 😁

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] var inde på det HER, at en af mine dagligdags-uniformer er bukser og t-shirt, og jeg elsker derfor også at der er så […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *