Målløs og stolt

Jeg gik i seng i går med sommerfugle i maven og kærlighed ud af begge ører. Hele eftermiddagen og aften tikkede den ene besked ind efter den anden på instagram og mail med screendumps og tilkendegivelse fra folk, der har stemt på mig til Børn i byen prisen. En pris I har sørget for at jeg er nomineret i. En pris for Bedste blog. Jubiii mand!

Jeg håber at I er klar over, hvor meget sådan et skulderklap betyder for mig. Nomineringen, stemmerne, tankerne, rosen.
Tak, tak for helvede!

De andre nominerede er:
Twinpeaks
Nutidens mor
Lortemor
Mamawise

I kan stemme HER

45 replies
 1. Maria says:

  I år får du min stemme. Du har så inderligt fortjent, at få anerkendelse for de mange års arbejde. Jeg håber det lykkedes for dig i år. Knus

  Svar
 2. Mette says:

  Du har været den mest konsistente af samtlige nominerede og samtidig har du formået at være relevant og vedkommende. Stort klap på skulderen – min stemme er dog denne omgang gået til Nutidensmor fordi jeg elsker hendes århusianske humor og selvironi, men du fortjener stor ros for den indsats du lægger også for at forny dig selv og dine indlæg påtrods af mange år i ‘gamet’ :-).

  Svar
 3. Nørgaard says:

  Jeg har også stemt på dig, stemmer ellers aldrig i sådanne sammenhænge, men synes virkelig du fortjener den anerkendelse. Håber du vinder!

  Svar
 4. Signe K says:

  Jeg har sat min stemme ved dig, du er og bliver en af mine top favoritter! Jeg har læst med siden forever, og jeg keder mig aldrig, du skriver ærligt og det kan jeg lide. Jeg føler jeg kender dig på godt og ondt, jeg bliver sgu nok hængende til, ja forever❤️ Tak for dine fine skriverier og jeg hepper stadig på en bog🙌🏻

  Svar
 5. Ditte K says:

  Jeg har, så længe jeg har kendt til Børn i byen-prisen, ment, det var helt forkert og misforstået, at du endnu ikke havde været nomineret (og vundet). Så du har fået min stemme, sgu da <3

  Svar
 6. Trine says:

  Selvfølgelig har du fået min stemme.
  Danmarks bedste blogger!
  Jeg krydser fingre for en sejr, du fortjener det så meget!!

  Svar
 7. Cæcilie says:

  Kan og vil ikke stemme på andre end dig. Det er et skarpt felt, og alle er dygtige og relevante på hver deres måde, men du er jo the one original Mommyblogger, der forbliver relevant, skarp, sjov og ærlig efter så mange år. Du er en ener!

  Svar
 8. Signe says:

  Der er også stemt herfra. På en af de andre.. ej, jeg har selvfølgelig stemt på dig! Kender simpelthen ikke andre blogs med så stor og vel(be)skrevet (k)ærlighed. Elsker at følge med i jeres familieliv i stort og småt 😀

  Svar
 9. Lulu says:

  Siden det bare var dig og din Otto har jeg fulgt din fortælling. Du er ærlig og inspirerende, og det er så velfortjent. Tillykke 🙂

  Svar
 10. Freja Lilly says:

  Jeg plejer normalt ikke at stemme på sådan nogle ting, men jeg har været inde og stemme på dig! Du fortjener det virkelig ❤️ Bedste blog!

  Svar
 11. Maria says:

  Jeg har selvfølgelig stemt på dig. Jeg har faktisk flere gange undret mig over hvorfor du ikke har været nomineret til flere priser. Jeg læser mange blogs og har gjort det i mange år, og du er klart min favorit! Du skriver fandme godt, og jeg bliver altid glad når der er nye indlæg.
  Jeg var lidt bekymret, da du gjorde bloggen til din levevej, om den blev for upersonlig og fyldt med spons, men det er på ingen måde sket.

  Svar
 12. Signe says:

  Jeg har stemt på dig, for jeg elsker dine skriblerier. Jeg har ikke børn, men nyder alligevel at følge med både på bloggen og på instagram. Ligeledes er jeg fast lytter af podcasten og inspireres af, at jeg ofte kan genkende mig selv i de ting der er oppe at vende 🙂

  Svar
 13. Marie says:

  Ville ønske man kunne stemme med et “JA FOR HELVEDE” frem for et fesent klik!

  Du har så meget min stemme – jeg elsker elsker elsker din blog. Det er svært at sige, hvad det er præcist, der har gjort, at det mere eller mindre er den eneste blok, jeg fortsat følger trofast. Jeg tror først og fremmest, at det virker så ærligt. Men også at jeg aldrig føler mig dømt eller forkert, når jeg læser, hvad du skriver. Også når jeg ikke er enig med dig.
  Bliv ved, bliv ved, bliv ved!

  Svar
 14. Laura h says:

  Ja for fanden, du har min stemme!
  Tak for den bedste blog, der altid rammer plet, både i livets gladeste stunder, når det hele vælter og når hverdagen ‘bare’ er leverpostej.
  De andre er også gode blogs, bestemt! Men jeg håber du vinder, du søde snegl.

  Svar
 15. Heidi says:

  Den mest nærværende og ærlige blog – af hjertet tak for masser af grin, refleksion og inspiration
  Hermed har du fået min stemme 🙂

  Svar
 16. Emilie says:

  Har også stemt på dig her. Du er virkelig en fantastisk varm og hjertevarm blogger ❤️
  Da jeg faldt over din blog valgte jeg som en af de eneste blogs at gå hele vejen tilbage og læse fra begyndelsen. Håber du vinder 🎉❤️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *