Livestream, kærlighed og tak

Jeg er egentlig på vej i seng. Det har jeg været længe … Men jeg kom til at drikke en kop kaffe alt for sent, og nu bilder jer mig selv ind, at jeg nok ikke kan sove. Det kan jeg helt sikkert godt, men det er nu også ret hyggeligt, at sidde alene i stuen med computeren i skødet. Min mand er til modeuge, og jeg har taget hans joggingtøj på, mens jeg spiser de der satans P-tærter jeg ikke kan holde kæft omkring og hopper rundt på nettet.

Jeg gik Live på Instagram tidligere, men måtte desværre lukke pludseligt ned, da Otto fik mareridt og kom løbende gennem lejligheden. Night Terror.
Men det var endnu en hyggelig Livestream, og jeg blev mindet om, at jeg skal huske at gøre det igen snart, da jeg virkelig synes det er en fed måde at snakke med jer, der følger med på (jer og så en håndfuld engelsktalende mænd, der synes jeg skal tage brysterne frem – Det skal jeg nok lade være med) og så er jeg i så usandsynligt godt humør bagefter. Fordi det er for fedt og for vildt, at der er så mange vidunderlige og rare og kloge og søde mennesker, der følger med. I er gode.
Faktisk havde jeg for en uges tid siden sådan en rigtig nedtursfølelse, sikkert en helt klassisk sidst-på-ferien-følelse, hvor jeg blev i tvivl om jeg nu også er god nok som blogger og om alle de andre ikke er meget bedre (fucking sammenligning! Det mindst konstruktive nogensinde jo), og en masse andre åndssvage tanker uden anden formål end at gøre mig utilpas. Følelser og tanker, der heldigvis var flygtige, men som gjorde at der lige var lidt radiotavshed sidst på ugen, og så gik hverdagen i gang. Hvilket heldigvis også betød, at motivationen og lysten kom igen, og så ovenikøbet at blive mødt af så mange optursmennesker på en Instagram livestream er så mega sejt, at jeg endnu engang bliver mindet om, at jeg laver lige præcis det jeg har allermest lyst til, og at selvom der med garanti er andre blogs, der er både bedre, pænere, sjovere og sejere end min, til tider, så er der kun én mig, og dét er det jeg er bedst til.

Hvad jeg vil med alt det her pladder er både at sige, at jeg snart gør det igen, går live, at jeg er glad for hvad jeg laver, at I er vanvittigt dejlige og at jeg sætter pris på at I gider klikke jer forbi mit domæne, og at I gider bruge jeres onsdag aften på at tale med mig på Instagram. Hold kæft, det var hyggeligt.

Tak.

41 replies
 1. Julie says:

  For 3 år siden fulgte jeg næsten alle blogs der var 🤣 Kvaliteten faldt dog hurtigt i takt med det blev mere populært at lave sponsorerer indlæg. Så, jeg er nu nede på at følge 2. Din og Rockpaperdresses . To vidt forskellige blogs, men i min verden de bedste blogs i Danmark. Du må aldrig tro du ikke er god nok. Jeg er vild med dig.

  Svar
 2. Lika says:

  Ikke god nok? Du har aldrig været bedre 🙂 Tak fordi du deler og tak for den bedste podcast ever. Fra nu af bliver mandagene ikke nær så slemme 🙂

  Svar
 3. Emilie says:

  Jeg blev helt uforventet rørt af dit indlæg og måtte fælde et par tårer. Du er og vil altid være den bedste blog! No doubt. Tak fordi du er dig! ❤️

  Svar
 4. Nina says:

  Du er min totalt yndlingsblogger. Udover jeg elsker din skrivestil og dine skønne børn så synes jeg også at du som en af de få mestrer at bevare bloggens “ånd” og at være dig også efter du er blevet fuldtidsblogger.
  Keep up the good work 😍👍🏻

  Svar
 5. Jannie says:

  Du giver og deler så meget af dig selv, på godt og ondt – og det kan bare noget!
  Jeg er vild med dig.
  Tak.

  Svar
 6. Louise says:

  Du er min absolut yndlingsblogger 🙂 jeg følger mange blogs, men der virkeligt ingen, der skriver bedre end dig.

  Svar
 7. Ninna says:

  Du er SÅ meget mere end “god nok”! Du er en fantastisk blogger, og du virker så vidunderlig ægte i alt du gør/skriver. Jeg tjekker din blog flere gange dagligt, fordi jeg ikke vil gå glip af nye indlæg. 🙂 Tak fordi du altid deler så meget af dig selv, og fordi du er så ærlig. Jeg håber aldrig, at du stopper med at blogge, for årh hvor ville jeg savne “dig” i min hverdag. 🙂

  Svar
 8. Tine says:

  Vi bøvler også med Night Terror hos vores den to-årige. Heldigvis ikke så ofte, som da hun var mindre, men ikke desto mindre er det meget mere ubehageligt for os, jo ældre hun bliver. Håber det gik nemt med Otto. Det må ikke være rart, når han er så stor.
  Jeg elsker din blog og følger trofast med både her og på Instagram. Bliv endelig ved med at være DIG, for det gør din blog helt unik 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   TAK! Heldigvis får han det ikke så ofte længere, og vi er blevet bedre til at reagere ‘rigtigt’ når de opstår og det er derfor hurtigt overstået, men for fanden hvor jeg håber han vokser fra det. Snart.

   Svar
 9. Cecilie says:

  Normalt kommenterer jeg aldrig på blogindlæg, men lige i dag fik jeg virkelig lyst fordi jeg synes, du fortjener at vide besked – så en smule grænserykkende for mig også!
  Jeg læser kun én blog og det er DIN. Det er fordi du er så hamrende lige til og ud af posen. Jeg er vild med det og dig.

  TAK fordi du deler dit liv med os:-) Du er virkelig inspirerende, præcis som du er.

  Svar
 10. Christina says:

  Bliv ved 🙂
  Jeg har ingen børn. Og undgår helst “fashion-blogger” – de gør mig træt 😉
  Men du formå, at have en fin balance. Du giver bider af dit liv- du er ærlig og umiddelbar.
  Og har en selvironi som jeg er pjattet med.
  Du sætter ord på de tanker, vi andre også kæmper med. Og selvom jeg selv ingen børn har. Og ingen planer har om at blive mor ( Det er bare ikke mig) – Så nyder jeg, at følge med i dig og dine ungers liv.
  P.S mareridt skal danses væk

  Svar
 11. Jeanette says:

  Jeg læser mange blogs – oh sikkert også de andre store, som du sammenligner dig med. Jeg bliver i perioder træt af de andre, men aldrig af din. Du skriver som en drøm, jeg elsker at læse om de leverpostejsdage og -tanker, som jeg genkender hos mig selv, men også om usikkerhed og svære følelser, som jeg også kender. Jeg interesserer mig ikke det mindste for mode, men har alligevel ikke noget imod dine modeindlæg, modsat mange andres. Jeg har desværre ngen profil på instagram, men jeg ville ønske, at jeg kunne være med i din livesamtale. Det jeg ville sige, er: du er skidedygtig, Og der er ingen grund til sammenligning, for du er stadig den bedste. Tak for din blog. P.s. Jeg ville elske at se lidt flere af dine aftensmåltider til en travl hverdag 🙂

  Svar
 12. Lou says:

  Altså! Du skal holde op med, at sammenligne dig selv med de andre. Det kan du ikke, for du er så meget bedre! Jeg har fulgt dig lige fra starten og du bliver kun bedre og bedre. Du skriver fantastisk og er god til at dele ud af lige præcis dét, som du har lyst til. Og det dét er nok og fyldestgørende, hvilket er en kæmpe cadeau. Jeg er også en af dem, som har fulgt utallige af blogs, men du er den eneste jeg fortsat følger, og tilmed på alle kanaler 🙂 God dag Cecilie, og vær nu lige fandens stolt af dig selv. Du gør det godt og er meget, meget dygtig!

  Svar
 13. Maria says:

  Hvor spøjst du skriver det med Otto. Jeg oplevede for første gang i nat at min datter på 2 år gik helt bananas. Jeg er kommet frem til at det må være det der Night terror, som jeg har hørt flere omtale. Hun var tydeligvis ikke rigtig vågen. Kunne man måske “bestille” et indlæg på din helt igennem fantastiske (!!!!!!!) blog om dine erfaringer med Night terror, og hvordan I har håndteret det?

  Svar
 14. Mette says:

  Jeg læser en håndfuld blogs, men din blog er klart min favorit. Jeg synes, du har så meget integritet og laver vildt gode indlæg.

  Svar
 15. Louise says:

  1. Din blog er uden sammenligning min yndlingsblog. Du ligger altid som en af mine ‘oftest besøgte sider’ både på telefon og på computer. Jeg er bare vild med dig!
  2. Jeg har været nødt til at slå notifikation om når nogle jeg følger går live, KUN fordi jeg ikke vil gå glip af dine live-streamings. Jeg gik glip af den i går, fordi jeg troede jeg ville få besked når jeg havde bedt om opslagsnotifikationer fra din profil. Men AK! Og så må jeg jo leve med alle de latterlige notifikationer om at alle de andre uinteressante mennesker jeg følger går live, blot så jeg ikke går glip af når du gør det! 😊

  Svar
 16. Laura says:

  Jeg har simpelthen lyst til at skrive det her. Du er verdens bedste blogger til dato. Du er pisse ærlig, nede på jorden, sød og modig. Jeg ser på en eller anden måde op til dig og ved at jeg nok skal klare mig selvom jeg bliver rigtigt trist nogle gange pga problemer. Tak. Og tak fordi du vil dele ud af dit liv og lukke alle os ukendte ansigter ind. Du fortjener kærligheden <3

  Svar
 17. Katrine says:

  Jeg fik sådan en lyst til at skrive, at du er den bedste blogger. Til trods for, at det er rigtigt, så er det meget vigtigt, at du aldrig sammenligner dig med andre bloggere. For der findes ikke nogen, som er sammenlignelige med dig. Sneglcille er det mest unikke univers, som virkelig gør noget godt – tydeligvis for mange. Tak for ærlighed, sårbarhed og motivation til at følge hjertet og leve på den måde, som passer aller bedst til en selv – det giver mig så sindssygt meget hver dag!

  Svar
 18. Louise says:

  Seriøst cille – du er helt fantastisk. Jeg er 21 år og følger med hver dag haha. Man skal bare være sig selv, så er man ude over alle de der dumme overvejelser (som ALLE får i ny og næ)
  det er så tacky men det er seriøst det eneste der giver mening. For læserne og for dig selv. Du er så fucking sej og smuk og dygtig og sjov og jeg ønsker dig ALT det bedste for dig i alle aspekter af livet.
  Knus!!

  Svar
 19. Charlotte says:

  Ej øv at jeg er gået glip af det i min ferie :-/ Håber du går på snart igen 🙂
  Selv om opslaget er nogle uger gammelt kan jeg heller ikke lade være med at kommentere. Blev helt ked af at læse at du kan tvivle sådan på dig selv og dine evner – du skulle se dig selv igennem dine læseres øjne. Du er min absolut yndlingsblogger og har været det lige siden jeg opdagede den for mange år siden efterhånden. Jeg har været glad for andre blogs også i den tid – selv om din stadig altid har været den bedste i mine øjne. Men hvor jeg har “shoppet” lidt rundt mellem blogs og er blevet trætte af en del løbende og droppet dem, så har jeg aldrig én eneste gang været træt af at læse et indlæg fra dig, set en af dine snaps eller billeder på instagram. Tværtimod som jeg vist også engang skrev til dig, så gør dine indlæg og snaps min dag meget bedre 🙂 Du skriver så levende og følsomt og sjovt at man ikke kan lade være med at elske dig. Du er pisse dygtig og virker til at være et fantastisk menneske. Det var bare lige det 😉 Her på en regnvejrsdag i Århus

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *