I øvrigt #94

 • Overrasker det mig, at jeg endnu ikke har prøvet kombinationen Holiday chips med Holiday dip … #pms
 • Blev Loulou vaccineret i går, for første gang, da jeg jo altså glemte at der var noget der hed en 3 mdrs. vaccine. Det betød feber og pjevs i nat og jeg er i dag så træt, at jeg faldt i søvn under bruseren.
 • Ønsker Otto sig en ismaskine i fødselsdagsgave … Og vi overvejer at give ham en. Anbefalinger anyone? Brugervenlig, pæn-agtig og til at betale.
 • Glæder jeg mig til Pride, og er lidt ærgerlig over ikke at kunne danse med fra vinduet, som vi har gjort de sidste mange år i den gamle lejlighed.
 • Er jeg virkelig glad for min telefon, men pissetræt af at man ikke kan have oplader og høretelefoner i på samme tid. Apple for fanden!
 • Kaldte Otto mig ‘Big momma’ i morges… Ved sgu ikke helt, hvad jeg synes om det. Selvom han reddede den ved at sige, at han jo bare mente at jeg var storslået. Godt reddet min ven.
 • Skal vi til klassearrangement på fredag, hvor der skal spilles rundbold. Ordet rundbold giver mig nærmest angst, fandt jeg ud af da jeg læste invitationen. Der ligger vist noget psykologisk guf begravet der.
 • Gad jeg eddermame godt have endnu en polterabend. (Og endnu et bryllup.) Jeg bliver konstant mindet op begge dele i de her dage, hvor min timehop app fortæller mig at alt det der planlægning og poltning er to år siden.
 • Er vi, apropos snakken i Tårekanalen, gået i gang med at læse Harry Potter 3. Ooooh my god mand!

14 replies
 1. Mette says:

  Jeg er SÅ enig med det rundbold!!!! Yaks! Jeg vil hellere cykle 20 km, end at være med til et spil rundbold!

  Svar
 2. camilla says:

  Jeg bliver 10 år igen i forbindelse med alle tvangs-boldspil. JEG VIL IKKE.
  Men jeg er kommet frem til, at det faktisk er helt i orden at sige nej til noget, man får koldsved over, især når det det ikke handler om liv eller død

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har også meldt ud at jeg ser til fra sidelinjen, og så priser jeg mig lykkelig for at Otto ikke har arvet min boldangst.

   Svar
 3. Andrea says:

  Jeg grinte højlydt da jeg læste punkt 6 med Ottos kommentar “Big Momma” – det er sjovt sagt og jeg er slet ikke i tvivl om, at det var kærligt ment! Børn er jo noget af det sjoveste der findes 😊 det kunne være sjovt hvis du lavede et indlæg med sjove ting og kommentarer som dine kære børn slynger ud (det mener jeg du har lavet engang for mange år siden, eller husker jeg forkert?) 😊

  Svar
 4. Julie says:

  Jeg har selv De’Longhi ICK 5000 maskinen og er meget glad for den. Den kører som en drøm og er let at betjene. Eneste ulempe er, at den ikke kan producere så meget af gangen – sandsynligvis ikke nok til en familie på 5-6 stykker, som I jo er.
  Dog har jeg også hørt rigtig meget godt om Wilfa ICM-C15 maskinen, som er lidt billigere.

  Svar
 5. Lotte says:

  Godt gave ønske 🙂
  Jeg vil anbefale en is maskine med kompressor. Det gør det muligt at lave is spontant.
  Jeg har en cook & baker is maskine, den er ikke alt for dyr, nem at bruge -dog ikke særlig pæn (det ved jeg ikke om nogen is maskiner er)
  Pøj pøj med det

  Svar
 6. Maria says:

  Jeg var i Humac den anden dag. Så sagde jeg, at det GODT nok var åndssvagt, at man ikke kunne høre musik/tale i telefon samtidig med, at man oplader. Så viste han mig hen til hylden med trådløse høretelefoner til 2000 kr. Der sidder så mange Applemennesker og gnækker, og man er SÅ meget i deres vold. Hader det. Orker ikke at købe en anden.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *