I øvrigt #93

 • Har jeg overhovedet ikke set et eneste sekund af en fodboldkamp med kvindelandsholdet, fordi fodbold er det kedeligste jeg kan komme i tanke om, MEN jeg elsker at det går den så godt. Kæft, det er sejt.
 • Bestilte jeg kaffe med havremælk på en cafe i går, på engelsk, og fik grineflip, da det inde i mit hoved lød som om at jeg sagde goat milk, frem for oat. Skideskæg er jeg. Ingen andre grinede.
 • Er beslutningen taget: Jeg skal have et kørekort. Sgu. Gode køreskoler i Kbh K?
 • Håber jeg at lokke Louise med til at tage kørekort sammen med mig. Lokker primært med alkohol og sukker.
 • Så jeg min mand over skulderen da han så Game Of Thrones. Jøsses! Lord Of The Rings på meth.
 • Er ferien slut om få timer. I morgen udkommer næste afsnit af Voksen ABC, jeg har to møder, børnene skal  i vuggestue og SFO. Jeg glæder mig til det hele.
 • Gad jeg godt at gå til dans. Seriøst.
 • Er Loulou ved at vokse ud af slyngevuggen. Eller det vil sige, hun er begyndt at lave det vi kalder ‘krokodillen’, hvor hun ruller rundt i søvne og ender på maven. Ikke så praktisk.
 • Skal vi på grund af ovenstående også have købt hende en seng, da hun laver samme trick ud af babynesten om natten.
 • Er der P-tærter med karamel i XL-poser i Netto. Selv tak. Og mega Fuck.
 • Ved jeg godt at jeg har nævnt karamel p-tærterne før, men de fortjener sørme også opmærksomheden.
 • Er der Final Sale på udsalget hos Boozt i dag HER (REKLAMELINK)
 • Fylder Otto 8 år om små tre uger, og præcis som alle de andre år fatter jeg ikke, hvor tiden bliver af og hvorfor det går så stærkt.
 • Bliver bloggen også 8 meget snart og i år tror jeg altså vi skal give den gas med fejringen. Måske noget med en konkurrence eller et lille event. Eller også skal jeg vente til 10 års jubilæet. Ej, når vi rammer 10 holder jeg sgu en fest. Sammen med jer.
 • Drømte jeg i nat at alt mit tøj var blevet for småt. Muligvis på grund af førnævnte p-tærter og en i det hele taget ret brødtung ferie fuld af hvede, sukker og dip.
 • Har jeg med vilje holdt mig til bukser med elastik. Smart.
 • Vil jeg nyde de sidste timers ferie i selskab med min mand, et glas rødvin og ja, du har vel gættet det: P-tærter med karamel.
 • Er jeg ikke sponsoreret af Carletti. Desværre.

29 replies
 1. Julie says:

  Jeg kommer helt sikkert, hvis du holder en læser-fest til bloggens 10 års jubilæum! Du er min all time yndlings-blogger!

  Svar
 2. Julie says:

  Hun holder ikke til i K, men på Frederiksberg, men uanset hvad har flere pålidelige kilder på det varmeste anbefalet Susanne Vilnovs køreskole, som ligger lige overfor Frederiksberg Have. Der tror jeg også jeg snart skal tage mig sammen til at få taget mig sådan et kørekort. Har virkeligvirkeligvirkelig bare ikke lyst. Men nu har jeg købt en bil, og det virker lidt dumt ikke at kunne køre den, så jeg må vel til det…såååk.

  Svar
 3. Carina says:

  Jeg har det på helt samme måde med fodbolddamerne – vildt sejt at de nåede til finalen, men jeg gad ikke se kampen.
  Så min første og sidste fodboldkamp for cirka 10 år siden i Parken. Tænkte at hvis man nu alligevel skulle se en kamp, så kunne man lige så godt gøre det ordentligt og se en landskamp i Danmarks største arena. Stemningen var da også fed, men jeg røvkedede mig i 2 x 45 minutter. Jep, vidste i godt at en halvleg i fodboldkamp varer 45 minutter? Det lærte jeg den aften i parken 😂 Jeg havde da bare forventet 30 min som i håndbold.

  Svar
 4. Johanne says:

  Søernes trafikskole! Jeg fandt dem da jeg goglede noget i retning af tålmodig kørelærer. Og de var MEGA gode. Det er godt nok 8 år siden. Men jeg var meget voksen og have tre dumpede køreprøver fra min ungdom i bagagen. Og jeg bestod på to måneder og i et forsøg hos søernes trafikskole. Held og lykke med det. Det er så dejligt når du har kørekortet.

  Svar
 5. Jannie says:

  Ha ha. Så bare vent til din ældste fylder 38. Det er helt umuligt at fatte. Den der lille smukke og søde baby, er lige pludselig en voksen mand. WTF. Man har stadigvæk lyst til at kysse og kramme ham.

  Svar
 6. Maria Jensen says:

  Jeg har ellers aldrig turde købe p-tærterne med karamel, fordi jeg elsker de originale så højt, at jeg næsten kun kan blive skuffet. Men du frister godt nok.

  Svar
 7. Jannie says:

  Men hvis du mener det med kørekortet alvorligt, så SKAL du køre hos Jens Tvarnø på Amager. Den bedste kørelærer som findes.

  Svar
 8. Sarah says:

  Hej Cecilie! Jeg er helt vild med din blog og især i øvrigt indlæggene – rigtig hyggelige indlæg. Bliv endelig ved!

  Svar
 9. Tine says:

  Du skal da med i vild med dans! 😍
  Kommer så meget til din fest om to år – du er sådan en god blogger!

  Svar
 10. Nanna says:

  Jeg stemmer også for Søernes Trafikskole! Jeg er i gang med mit der nu, også som voksen, og de er simpelthen SÅ gode! God undervisning, rigtig søde kørelærere og mange hold-tider at vælge i mellem.

  Svar
 11. Mette H says:

  Jeg fandt forleden ud af at min veninde ikke vidste hvad en p-tærte var. Jeg er ikke kommet mig over det endnu.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Prøv at hør her! Rachel skrev til mig i går, at hun aldrig har spist en p-tærte og spurgte om det var en slags skumslik. Jeg har endnu ikke svaret hende. You think you know someone! #chok

   Svar
 12. M says:

  I fredags endte mit kørekort forløb hos Trafikskolerne (Amager Trafikskole). Jeg har været rigtig glad for dem. Bestod både teori med kun 1 fejl og praktisk prøve i første forsøg. De har bl.a. adresse på Østerbro, lige ved stationen. Den hedder vist nok Østerbro Trafikskole. Teoriundervisningen er nem at forstå og kørelæreren er sød og formår at formidle stoffet så man forstår det. Du kan også gennemgå teorien via deres hjemmeside, http://www.trafiktesten.dk, som du får adgang til. Så kan du se dem igen og igen, og øve teoriprøverne derinde. 👍🏻👍🏻👍🏻

  Svar
 13. Katrine O. says:

  Årh bliver han 8 år allerede?! Så har jeg også fulgt dig i 7 år! Det er satme vildt! Lige fra jeg fandt ud af at jeg var gravid med min ældste og jeg ledte efter andre (yngre-ish) mødre for at suge lidt til mig af tanker, erfaringer og realistiske skildringer af livet på barsel. Du og Blogsbjerg (tak for anbefalingen for en 6 års tid siden) er de eneste jeg følger fast. I er de bedste <3

  Svar
 14. Mia / sortpastel.dk says:

  Jeg har heller ikke set et sekund af den virkelig omtalte kvindefodbold. Derimod læser jeg op på alt det drama omkring det. Men det handler bare om at jeg går op i ligestilling – så der skal jeg jo følge med i debatten 😀

  Svar
 15. Julie says:

  Jeg er på barsel med mit 3. barn og hele min dag er dårligere hvis jeg ikke har karamel tærter – Dexter simpelthen det bedste slik jeg nogensinde har smagt!!!

  Svar
 16. Sara says:

  Jeg valgte at stoppe med at tage mit kørekort hos Søernes Trafikskole. Havde en mega passivagressiv lærer som ikke var særlig pædagogisk. Ikke godt for sådan en som mig der var pisse nervøs.

  Svar
 17. Maria says:

  Er simpelthen så glad (næsten lykkelig) for, at jeg ikke er den eneste der har det her (nærmest syge) forhold til p-tærter med karamel! Jeg er meget tæt på at drømme om dem om natten – det er ved at blive et problem🙈🙊 #addicted #afvænning?

  Svar
 18. Sara says:

  Jeg kunne godt bruge en collage med de bedste bukser med elastik, du overhovedet kan finde. Her har sommerferien nemlig også været fyldt med sukker og kulhydrater 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *