Hjem i seng

REKLAME: i samarbejde med Auping

Det er lidt af en kliché, det der med at længes efter sin egen seng, for er det oftest ikke ‘bare’ sine vante rammer og følelse af hjem man længes efter? Sådan har jeg det i hvert fald. Meeeen når det er sagt, har jeg i vores sommerferie i den grad længtes efter vores seng. Måske nok især de to nætter, hvor vi sov i en bus, og jeg særligt den første nat savnede og satte pris på vores seng hjemme i Store Kongensgade, så meget at jeg næsten kunne græde over det. Men om det var vores seng eller bussens fortjeneste ved jeg ikke. Og så var der de fem nætter i sommerhuset. I en seng, der mindede ualmindeligt meget om vores tidligere seng, bare uden topmadras. En seng som jeg egentlig har sovet ganske udmærket i. Både den i sommerhuset og vores tidligere billige boxmadras-agtige seng. For en seng er for fanden bare en seng. Sådan havde jeg det virkelig. I mange år. Men det har jeg ikke længere, for der ER forskel.

Vi har sovet i en Auping i en del tid nu og hold nu kæft. Særligt de første par uger bemærkede jeg, hvordan jeg pludselig gik fra at bruge op til flere timer på at falde i søvn, nu knap nok nåede at sige godnat, inden jeg gik seriøst kold. Jeg sover stadigvæk godt, falder hurtigere i søvn og vågner væsentligt mindre end nogensinde før. Noget der med garanti er takket være vores seng. Og jeg vil også sige, at når man har små børn eller af andre grunde oplever afbrudt søvn i perioder, er det altså guld værd med en ordentlig seng til den sparsomme søvn.

Vores seng er en Auping Essential som man kan få i nogle røvpæne farver. Vores er “bare” sort, men jeg elsker både de grå og den lyserøde. Læs mere om Essential HER
Vores madras er en Vivo med temperaturregulering hvilket totalt holder, særligt hvis man har tendens til at blive meget varm om natten, hvilket min mand især kender alt til. Jeg bliver pludselig i tvivl om vi har medium eller hård madras, men de findes altså i tre forskellige ‘blødheder’ (det hedder det med garanti ikke, men altså…).
Se udvalget af Aupings madrasser HER

Og så kan man hoppe i den, da bunden under madrassen er lavet af spiralnet med livsgaranti, men det må man egentlig ikke herhjemme. Men altså, de kære Auping-folk har fortalt Otto og Uma at man må, så engang imellem giver den strenge mor lov …

 

14 replies
 1. Hanna says:

  ENIG! Vi købte en seng fra Auping i foråret efter din anbefaling. Hver eneste krone værd! Halleluja og hurra. Bedste bedste køb nogensinde.

  Svar
 2. Lærke says:

  Okay, det soveværelse virker jo abnormt stort – må vi snart få en lejlighedstour eller nogle billeder af udvalgte rum i jeres nye, fine hjem? 🙂
  Derudover drømmer jeg nu om en Auping-madras. Har netop sovet endnu en mindre behagelig nat på en ældre IKEA-sag, og det er som om mine skuldre er lidt sure på mig hver morgen. Men shit det er mange penge!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er på min todo-liste, det med lejligheden. Mangler stadigvæk nogle småting og en støvsugning 🙈
   Det er røvmange penge, men omvendt er det noget man bruger relativt meget og hånden på hjertet er det vildt så stor en forskel det gør på søvn og krop.

   Svar
 3. Rikke says:

  Tak for en fantastisk ærlig og inspirerende blog. En spørgsmål der ikke lige passer ind i indlægget – hvor er jeres flotte sorte gulvlampe med de to skærme på, fra???
  Knus Rikke

  Svar
 4. Gitte says:

  Hej
  Lige for at undgå fortolkninger af mit spørgsmål: jeg spørger af oprigtig nysgerrighed.
  Hvorfor må man ikke hoppe i sengen?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg synes bare ikke, at man skal hoppe i møblerne. Og det kan godt løbe lidt løbsk når man har så mange børn som vi har, men altså, alt med måde. De får skam lov.

   Svar
 5. Trine says:

  Du har garanteret fået det spørgsmål en milliard gange. Men nu får du det lige en gang til 😉 hvor er det fine tæppe fra?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *