Det skal I streame, synes jeg …

Netflix, HBO, Viaplay, Dplay, tv2play og selvfølgelig DR … Name it, jeg har det. Jeg elsker at binge serier, at se film jeg ikke nåede at se i biffen, fordi, well, børn, og så EEEEELSKER jeg dokumentarer, reality og reportager. Slubrer det i mig og er derfor også ualmindeligt begejstret for særligt Dplay, hvor jeg kan få mit fix Discovery og TLC – Sidstnævnte byder på Say Yes to the dress, samt Sisterwives og en masse andet i den boldgade – Programmer som jeg oftest set når jeg er alene hjemme. Netflix bruger jeg til serier. Orange is the new black for eksempel, og Friends, som jeg ser alle ti sæsoner af, holder en pause på nogle måneder og starter forfra. Sådan har jeg det også med både GIRLS og Sex & The City, som kan findes på HBO Nordic. Nåhm, jeg har længe tænkt at jeg ville komme med nogle anbefalinger til mine personlige must-sees på de forskellige streaming tjenester. Og jeg kan vist godt på forhånd advare om, at det hverken bliver højkulturelt eller banebrydende. Det er meget sluk-hovedet-og-vær-underholdt-tv, det meste.

Netflix:
Embrace – Dokumentar, der får en til lige at tænke en ekstra gang over sit eget syn på sin krop.
Lock up – Fængselsdoku. Ikke just opløftende og til tider direkte hård kost, men min mand og jeg har snart ses samtlige sæsoner.
Ozark – (!) Serie som vi fortsat mangler at se tre afsnit af. Shiiiit, den er spændende. Breaking bad møder Bloodlines.
Given – Mega smuk dokufilm i børneperspektiv, der får en lyst til at pakke hele familien sammen og rejse ud i verden.

HBO Nordic:
Big little Lies ! OMG altså, det vildeste cast, den vildeste historie. Se den!
The Jinx – En af de vildeste og mest uhyggelige dokumentarer jeg har set. Ever.

Tv2 Play
… Altså jeg bruger tv2 til at se de ting jeg nok ville se, hvis vi havde et fjernsyn.
Nybyggerne, Tilbage til gården og SELVFØLGELIG min all time favorit:
Landmand søger kærlighed. Der kommer snart ny sæson!
Jeg kan også anbefale Føde godt, hjemme bedst, der handler om hjemmefødsler.

Viaplay:
På Viaplay ser jeg Transparent, som er helt fantastisk!
Og så er det også her jeg får et af mine realityfix med Forsidefruer … Og Dagens mand.

Dplay:
Ja, igen, TLC og Discovery. Jeg har nærmest set alle programmer på begge kanaler. OG De unge mødre på Kanal 4. Selvfølgelig.

 

24 replies
 1. C says:

  Har lige set samtlige otte afsnit af den nye Netflix-serie ‘atypical’ her i weekenden. Den handler om en autistisk dreng, der bryder ud af sin skal. Og den er fin på så mange måder! Nu mangler jeg en ny serie, havde overvejet Ozark. Men den virker sgu for uhyggelig. Ville gerne have nye afsnit af new Girl og baby daddy. De korte afsnit og dåselatter kan bare et og andet!

  Svar
   • Maria says:

    Skal jeg heller ikke. Så et afsnit, hvor én fik hugget dilleren af. Nix. For meget gøgl, blod og drage til mig! Tak for anbefalinger, var netop gået død i serier og gik rundt om mig selv som en retarderet hund.

    Svar
 2. Nikoline says:

  Ej må jeg lige høre hvad du synes om forsidefruer? Jeg har også set det nemlig. Jeg synes det er ret underholdende, og jeg tænker lidt at det er en slags voksen paradise hotel😂😂

  Svar
 3. Ronja says:

  Åh hvor er jeg glad for ikke at være den eneste som binger serier!
  Min kæreste og jeg er kommet til anden sæson af GOT- og når jeg er alene hjemme ser jeg lige lidt første sæson selv- synes det er så hyggeligt at se igen…
  og SATC, åh har ikke tal på hvor mange gange jeg har det den💛

  Svar
 4. Cecilie says:

  Peaky Blinders på Netflix kan virkelig også anbefales! Cilian Murphy og Tom Hardy er geniale i den ✌🏼

  Svar
 5. Kirstine says:

  På TV2 play kan også anbefales kurs mod fjerne kyster, får ogdå lyst til at rejse jorden rundt også kan der også anbefales størst.

  Svar
 6. Marlene says:

  Hvis du mangler en god serie på viaplay, kan jeg anbefale “The fosters”, en serie der sætter tanker i gang. Tak for en god blog 😊😃

  Svar
  • Line says:

   Jeg er også tosset med The Fosters. Så de første to sæsoner på Netflix og måtte så oprette login til ViaPlay for sæson 3 og 4. Nu mangler jeg bare sæson 5. Ved bare ikke hvor jeg kan finde den… 🙁

   Svar
 7. Sofie says:

  På HBO Nordic er Six Feet Under altså også SÅ anbefalelsesværdig. Den er lidt lang, men den smukkeste serie nogensinde. Min kæreste og jeg græd som piskede flere gange undervejs!

  Svar
 8. Kamilla says:

  Hej. Så du på et tidspunkt lavede en insta-story om Project Catwalk. Hvor ser du det? Netflix har nemlig kun MEGET gamle sæsoner.
  /Kamilla

  Svar
 9. H says:

  Seriøst nu har jeg set første afsnit af ozark. Fortæl mig at det bliver mere spændende, for det var godt nok kedeligt

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kan slet ikke huske første afsnit lige nu. Men vi så sæsonen færdigt i forgårs, og kedeligt var det langt fra 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *