Det rolige røvede R

Jeg har besluttet mig for at vende tilbage til at give jer et heads up samt et lille overblik over ugens afsnit af Voksen ABC, når der udkommer et nyt. Det gør der i øvrigt hver mandag (nogle gange allerede søndag aften, fordi Rachel ikke kan vente med at trykke ‘udgiv’) og jeg er så glad for at se, hvordan det lader til at flere og flere af jer stille og roligt begynder at give jer hen til podcastmediet. Det er fandme fedt. Hvis du er en af dem, der stadigvæk holder tilbage, eller måske bare savner inspiration til podcasts – kan I læse mere HER.

Vi er tilbage efter en måneds ferie og i dag udkom R, som vi optog i Rachels stue i fredags. På gulvet, i en hule bygget af gummimåtter. I afsnittet taler vi om ordene: Regler, ritualer, risiko, rammer, ro, og så kommer vi kort ind på rod og røv.
Jeg fortæller om jagten på ro, om at misunde min mand, der besidder netop det, og om at gå ud i regnvejr med sandaler på. Rachel fortæller om dagligdagsritualer og om bølgegang – Røvmæssigt. Blandt meget andet, selvfølgelig. I kan hente afsnittet i iTunes lige HER, hvor I også hjertens gerne må huske at trykke ‘abonner’ hvis I kan lide hvad I hører, samt stikke os en anmeldelse, da det virkelig hjælper os med at blive set og lyttet til endnu mere. Bruger du ikke iTunes, kan du benytte en podcast-app på din telefon eller høre afsnittet HER. Vi er også på de sociale medier: Facebook HER og på Instagram, hvor vi hedder @voksenABC

OG til jer der har spurgt; Ja, der kommer selvfølgelig en plakat. Og en podcast mere.

 

5 replies
 1. Trine says:

  Jubii! Jeg har “sparet op” af Voksen ABC, så jeg kan lytte til jer enormt velformulerende, kloge damer når jeg rejser på ferie nu på fredag. Shit, det bliver godt 👏🏼 Er spændt på at høre mere om jeres næste eventyr. Tak for jer, i er for nice.

  Svar
 2. Trine B says:

  Hvor er det dejligt, at I, sådan rigtigt, er tilbage efter ferie! I har været savnet. Så meget faktisk, at jeg har genhørt nogle af de tidligere afsnit i mellemtiden, fordi det var svært at undvære jer 😉 Jeg genhørte for nyligt afsnittet M og lagde særligt mærke samtalen der handler om, hvor modig du synes Rachel er. Og med det samme tænkte jeg, hvor modig jeg også synes DU er! Tit når du fortæller om følelser (og især det med bekymringer, parforhold og at føle alting meget dybt) bliver jeg enormt rørt, fordi jeg kan genkende så meget i alle de kloge ting du siger. Det giver en følelse af tryghed og alt muligt andet godt. Så tak for det, din fantastiske blog, voksen ABC – og tak for dig, Cecilie!
  Kh Trine

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *