Apropos livets veje

For helvede.

Ja, undskyld jeg bander. Men jeg har været så underholdt og glad for jeres kommentarer om tilfældigheder og ’skæbne’ til indlægget i går. Jeg kneb sgu en tåre og blev fyldt af glæde på jeres og mine vejne. Og så kom jeg også til at hyle lidt over tanken om, at jeg i løbet af den næste måned kommer til at vinke farvel til to unge mennesker i mit liv, som skal på hver deres livsændrende rejse. Dem der nok kommer til at definere noget i deres liv. Min lillesøster skal flytte til Aarhus, og min lillebror til Island. Jeg har på den ene side lyst til at spænde ben for dem (med min mor som medsammensvoren) og råbe stoooooop! Og på den anden side, den side der dominerer mest, er jeg så spændt og oppe og køre over det. Nåhja og en anelse misundelig …

Jeg glæder mig til, hvad det kommer til at betyde for deres liv, og glæder mig til at komme på besøg. Har aldrig været det ene sted og er forelsket i det andet.

Sofie og Anders, flyv for fanden.

14 replies
 1. Tine says:

  Har du virkelig aldrig været i smilets by før?
  Så tænker jeg, at der nuber gode muligheder for at du kan udforske vores skønne by 🙂

  Svar
 2. . says:

  min kæreste er fra Island så jeg har været der en del gange efterhånden, og du bliver nødt til at besøge din bror deroppe, det er et fantastisk land med den smukkeste natur!

  Svar
 3. Eygló says:

  Jeg kommer fra Island og kan godt anbefale en tur der op 🙂 Og det er bare bedre hvis man har en at bo ved, det kan desværre blive lidt dyrt at være turist

  Svar
 4. Eygló says:

  Jeg kommer fra Island og kan godt anbefale en tur der op 🙂 Og det er bare bedre hvis man har en at bo ved, det kan desværre blive lidt dyrt at være turist.

  Svar
 5. Louise Lindberg says:

  Vidste ikke, du har søskende faktisk. Eller jo, en bror for ham har jeg hørt/læst, du har nævnt/omtalt, men det er nyt for mig, at der også er en søster. Faktisk har jeg ofte tænkt op, om det er din eller deres beslutning, at de meget sjældent er med på bloggen og IG. Dine nærmeste er jo. Og kolleger. Og venner. Først tænkte jeg, at du måske ikke havde et særlig tæt forhold til dem – men så så jeg, at din mor var med til fødslen og at dine forældre også ofte passer jeres børn. Men jeg har aldrig set dem være med i baggrunden på snaps/IG. Og altså ja, jeg bliver bare pissenysgerrig…. 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er min beslutning 🙂
   De dukker nu op en gang imellem alligevel, men det er helt bevidst at jeg ikke filmer og deler så meget om dem.
   Men vi er meget tætte.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *