Ude godt, hjemme bedst og hvad så nu?

Først og fremmest; TAK  (!) for modtagelsen af både bloggens nye look og i særdeleshed den helt nye nyhed om CONFETTI.  Altså sådan virkelig mange gange tak! Det betyder mere end I ved.

Dernæst en lille update på vores sommerferieplaner. Jeg efterlyste jo gode ideer til en ferie herhjemme, og mange gode tips og ideer fik jeg, så mange at jeg langt fra har besvaret alle. Det gør jeg. Både kommentarer og mails. Selvfølgelig. Vi er netop hjemvendt fra et hæsblæsende døgn i Billund, og skulle egentlig have været videre et lille smut til Tyskland, men vores kalender, kunne ikke få det til at gå op, hvilket vi egentlig har været rigtig trætte af. MEN da Uma blev syg i går aftes, gav den del pludselig ret god mening alligevel, så vi drog i dag i stedet atter hjem til Store Kongensgade, hvor jeg netop nu har smidt benene op i sofaen, mens jeg balancerer computer på skødet, skriver med højre hånd, og spiser skumbananer med venstre. Egentlig er vi ikke kommet så meget videre i vores planlægning af sommerferie. Særligt fordi at vejret opfører sig som om at vi befinder os i oktober, hvilket ikke giver den store lyst til hverken at arrangere sommerhustur eller det besøg til Bornholm som jeg forsøger at overbevise min mand om at vi skal. Indtil videre har vi planlagt, at Michael tager drengene og muligvis Uma, hvis hun er frisk, med ud til børnenes farmor nogle dage, og efterlader Loulou og jeg tilbage. Jeg har nemlig nogle møder og et par praktiske ærinder, jeg ikke kan løbe fra. De hjemvender torsdag allerede, hvor Michael skal arbejde, Leo skal på ferie med sin mor fredag (og to uger frem, av av), resten af os holder nok bare weekend hjemme og så tager vi i sommerhus nogle dage i næste uge og besøger nogle venner. Derefter satser vi på at sommeren har taget sig sammen, så vi kan tage en dag eller to til Bornholm, hvor jeg jo altså aldrig har været.

Jeg er både ret glad for den manglende planlægning og er omvendt ved at gå ud af mit gode skind over det. Kan ikke helt finde ud af, hvilken følelse der er mest tydelig. Men jeg ved, at jeg efter et døgn på tur med fire børn føler mig ret uovervindelig. Sommer kom an, seriøst kom an. Medbring sol, og rosé.

REKLAMELINK: Kjole fra Mads Nørgaard på udsalg HER

12 replies
 1. Jeannette says:

  Hvis I napper Bornholm, så afsæt lige et par dage mere end én eller to… det kræver øen altså, og jeg tror du vil elske det, især hvis solen skinner. Min erfaring er, at der er varmest på Bornholm når vi nærmer os august, og derfor bruger jeg det altid som afslutning på sommerferien… Sønnen og jeg skal derover igen i uge 32 (jeg er så heldig min far bor der, så vi er der stort set hver sommer)…
  Håber I finder solen og sommeren, og får hygget jer uanset, hvor I ender. God sommer 🙂

  Svar
  • Nat says:

   Du lyder erfaren mht Bornholm så jeg tillader mig at bryde ind og spørge om du synes det vil give mening at tage en ladcykel med unger i derover? Prøver at lave en budget ferie, og det er nok noget dyrere at tage bilen med tænker jeg? Pfh tak!

   Svar
   • Lykke says:

    Hvis I har benmusklerne til det så kan det helt sikkert betale sig. Vi har flere gange taget vores unger med i cykelvogn. Nogle gange med telt rundt på øen og nogen gange med base i noget families sommerhus.
    Man får set øen på en helt anden måde og ungerne elskede det.
    Næste gang vi skal afsted med cykler er vores datter blevet stor nok til at cykle selv, det bliver muligvis med lidt flere stop undervejs 🙂

    Svar
 2. Malene says:

  Jeg vil give Jeannette ret, hvis I tager til Bornholm skal I give det lidt flere dage. Det er bare en skøn ø, og hvis solen skinner er den fantastisk. Vi er der ofte da mine forældre flyttede derover sidste år. Dejlig ø 🙂 Kommer gerne med gode ideer til udflugter 🙂

  Svar
 3. Cat says:

  Tillykke med CONFETTI 🙂 vil lige gøre dig opmærksom på, at man via Bloglovin kan læse hele din post uden egentlig at skulle gå til din side. Og det er joblidt ærgeligt for dig (ift klik e.lign). Andre har sat det op på bloglovin på den måde, at man SKAL vælge “se original post”. Håber det jeg skriver giver mening 🙂 vh og god spontan sommerferie

  Svar
 4. Mette H says:

  Tilslutter mig koret, der siger Bornholm på 1-2 dage er decideret synd! Vi var der 8 dage og jeg er parat til at tage tilbage med det samme!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja. Vi har bare ikke mulighed for mere end max tre sammenhængende dage, da vi arbejder på skift og begge har møder i KBH. Måske vi skal vente til næste år så.

   Svar
 5. Musse says:

  Vil bare lige fortælle at jeg ELSKER dit enkle design og udtryk på blokken. Ingen forvirrende header eller unødvendige kliks for at læse indlæg. Det synes jeg oser af kvalitet! Du er fandmer stilet 🙂

  Svar
 6. Line says:

  Kan ikke dy mig for et lille tip: En dagstur til Sagnlandet i Lejre, hvis I ikke har været der. Lidt dyrt – men det gælder som årskort. Og er så fint med geniale børneoplevelser uden bøvl: bålene er tændt (snobrødsdej til 15. kr), lav egen mel og steg egen kiks (på 15min), kast med spyd, lav ler, ro i træstamnebåde – og selvfølgelig vældig lærerigt. Og perfekt til både Små og lidt større.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det tror jeg faktisk Michael og drengene prøvede sidste år. Det var fedt. Noterer det straks. Tak 🙂

   Svar
 7. Caroline Olsen says:

  Dejligt at blogpost nu er i en køre og man ikke skal trykke læs mere ved hver post! Det er virkelig dejligt!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *