SHOPPING: PRIKKER

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Nederdel og top fra H&M (Kan ikke finde det online, derfor ingen links)

I en lang årrække kunne jeg ikke udholde prikket tøj. Synes det var fjollet og åndssvagt, og det nærmest irriterede mig lidt. Øøøøh, de dage er ovre og jeg kan nu slet ikke få nok. Faktisk er det muligvis ved at tage overhånd. Jeg iklæder både mig selv og mine børn i prikker så ofte det er muligt, og bliver straks draget til prikkede mønstre hvor end jeg befinder mig. Derfor har jeg i dag fundet en masse prikkerier frem. Nej, prikkerier er ikke et ord, sådan rigtigt, men det er det nu. Og her er ni prikkerier jeg gerne vil klikke hjem nu.

1.Prikket t-shirt 250,- HER

2.Ej, men for fanden. Så pæn. Nederdel, der giver mig lyst til at danse. 1900,- HER

3.JA! Megaseje prikkede sneaks til 700,- HER

4.Fiiiin trøje. Perfekt til jeans, hestehale og sneaks. 450,- HER

5.Disneyagtige sandaler som jeg vil bruge til et par sorte bukser med masser af vidde, en hvid t-shirt og en stor drink. 350,- HER

6.Gennemsigtig flæset sag, der vil være ret så sej over nogle sorte blonder. 129,- HER

7.Fuldstændig fantastisk kjole, der har et snit som jeg for bare et år siden ville være gået lagt uden om, men som jeg nu elsker. Vil bruge den med store solbriller og sandaler til hverdag og en lille hæl og røde læber til fest. Den koster 800,- HER

8.Åh, skøre smukke nederdel, hvorfor så dyr?! 3300,- HER

9.Kjole i den smukkeste blå farve. Helt perfekt til brune ben (hellooo spraytan!) og den der hat, jeg har planer om at købe. Snart. 240,- HER

 

 

10 replies
 1. Louise says:

  I særdeleshed hvorfor så dyr, når den så er i 100% polyester – forstår det altså bare ikke 🙁 Kigger du nogensinde på materialet, når du køber tøj egentlig? 🙂

  Svar
   • Louise says:

    Det var ikke ment som en spydig kommentar :D. Det var mere sådan en erkendelse af, at det ikke er alle, der går op i det. Jeg føler mig altid lidt ’snobbet’, når jeg afskriver pænt tøj pga. materialet, for man betaler jo også for at nogen har siddet og udtænkt og designet det. 🙂

    Svar
    • Sneglcille says:

     Det er jeg også. Dog er jeg ikke så afvisende over for polyester som jeg har været, men kan slet ikke holde akryl ud for eksempel.

     Svar
     • Louise says:

      Enig! Jeg har også ret fint hår, så akryl er den rene djævelskab for sådan noget. Og det er næsten svært at finde fx halstørklæder eller striktrøjer som ikke indeholder akryl i dag, synes jeg!
      Polyester oplever jeg stadig som ikke rigtig åndbart nok – men jeg vil give dig ret i at der findes mange ‘forskellige slags’ polyester, så det kan være svært bare at afskrive på ‘mærkatet’ 🙂

 2. Mette says:

  Lad være med at købe kjole nr. 9! Den krymper for sygt selvom man vasker efter anvisningen 🙁 Selvom den ikke er dyr, er det træls kun at kunne bruge den en gang 🙂 Ellers ærgerligt, den er super fin (inden krymp;)

  Svar
 3. Mette says:

  Jeg er mest en stribepige, og det er længe siden det tog overhånd 😉
  Men jeg vil bare lige rose dig for opsætningen af dine shopping indlæg, man får et hurtigt overblik og jeg er fan af, at jeg ikke skal klikke ind på hver del for at se hvad de koster. Det var bare det, god torsdag 🙂

  Svar
 4. Anne-Sofie says:

  Hej Cecilie

  Hvilken hm har du købt nederdelen? har ledt og ledt, men måske den bare er udsolgt 🙁 Så fin ellers!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *