Ro, bare i et øjeblik

 

Vi er netop gået ind i anden uge af børnenes sommerferie, eller er det den tredje? Det har jeg glemt. Vi har ikke udrettet alverden, men der er blevet slappet af, spist is og leget til den helt store guldmedalje. I dag pakkede vi bilen, efter en morgenmad i solen på Kgs. Nytorv, og kørte nordpå, hvor vores venner fra Stockholm har lejet et hus.

Børnene gik straks ombord i den store havetrampolin og hentede derefter æg i hønsehuset mens jeg blev gode venner med en af de tre katte, der bor på grunden. Ikke længe efter pakkede mændene i huset alle børnene sammen, minus Loulou, og gik mod skoven. Sofia, den svenske af vores venner er gået indenfor for at tage et telefonopkald, Loulou sover i sin barnevogn på terrassen, hvor jeg har smidt benene op og nu sidder og drikker en ualmindelig tynd kop kaffe, der dog smager helt fantastisk, måske fordi den er varm og fordi jeg drikker den mutters alene, i stilhed. Her er kun lyden af summende insekter, fuglekvidder og en hane, der indimellem galer. Det er tidspunkter som nu, hvor tanken om et hus udenfor byen giver mening. Men jeg ved også, at jeg om et øjeblik bliver rastløs og ser frem til selskab og barnestemmer. Og bilos og kirkeklokker, og døgnnetto.

Men lige nu er den tynde kaffe og den grønne udsigt idyllisk som bare fanden …

 

12 replies
 1. Skalotteløg says:

  Pudsigt – jeg har netop siddet og nydt byens puls og at sove middagslur til den monotone lyd af gadelarm og tænkt, at børn i byen faktisk ikke ville være skævt tosset. Men jeg kommer nok hurtigt til at savne stilheden og friheden ved at have en stor grund 😉
  Det er lækkert med kontraster.

  Svar
 2. Mie says:

  Lidt en ligegyldig kommentar det her, men mere så du er klar over det…
  Normalt kan man se indlæggets billede på bloglovin, men nu står der kun teksten i feeded.
  Betyder det noget for mig? Næ, ikke det mindste. Det er bare nyt 😂

  Svar
  • Camilla says:

   du har ret… for betyder det noget? næ, men alligevel savner man lidt billedet sammen med teksten ☺️ (jeg gør i hvert fald 🙊)

   Svar
  • Sara says:

   Jeg savner faktisk billedet sammen med teksten. Mest af alt fordi jeg nemt overser indlæg i mit feed som kun har tekst og intet billede. 😄

   Svar
 3. L says:

  Sådanne dage har jeg også haft, når jeg besøgte min familie udenfor byen og bare kunne nyde roen – og jeg blev også helt vildt i tvivl om vi burde købe hus på landet i stedet for lejlighed i byen, men så købte vi et sommerhus i stedet. Perfekt kombi! Liv og larm i hverdagene – og ro og stilhed i weekenden! Jeg er helt pjattet med det 🙂

  Svar
 4. Camilla N says:

  Dejligt – vi har i marts selv købt sommerhus og bruger det nærmest hver weekend, imens vi har hverdagen på indre Nørrebro, og det er helt perfekt! Min kæreste kan totalt koble af og hans telefon ringer slet ikke når vi er deroppe, og jeg får læst en masse bøger og badet i havet 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *