I øvrigt #92

 • Overvejer jeg at sløjfe mit ene efternavn. Thomas. Det virker bare så drastisk at slette et navn, men jeg bruger det næsten aldrig og har jo to andre.
 • Virker det som om at alle er med i Games Of Thrones. Alle. Jeg har godt nok ikke set den, men på pressematerialet er alle med. Fra Coster Waldau til Pilou Asbæk … og Ed Sheeran.
 • Tror jeg, at jeg skal have et kørekort. Sgu. Det er kun prisen på sådan et og så min angst for myldretrafik, der holder mig tilbage.
 • Vil jeg vildt gerne snart have endnu en tatovering. Men det har jeg vist sagt i mange år.
 • Er vores lejlighed efter små fire ugers ferie efterhånden så rodet og nusset, at jeg overvejer om vi snart skal flytte igen.
 • Leger vi lidt med ideen om at droppe Umas middagslur. Putning for tiden går op i hat og briller, og hun sover ofte først ved 23 tiden. Det er ikke sjovt for hverken hende eller os. Synes bare det er enormt tidligt? To år og tre måneder.
 • Droppede vi den der middagslur i dag, og hun faldt i søvn på lige præcis fire minutter.
 • Savner jeg Rachel og Voksen ABC. Kom nu hjem, Rachel, for helvede.
 • Savner jeg også Andedammen.
 • Er jeg vist bare ret klar til hverdag.
 • VIL jeg prøve at SUP’e snart. I ved de der paddleboards man skal stå på i vandet. Synes det ser så sjovt og sejt ud.
 • Er jeg desværre bare ikke så pjattet med vand.
 • Var jeg ude i går aftes, uden at være fuld. Det kan faktisk godt anbefales. Særligt her dagen efter. En dag der startede klokken 5:50.
 • Har jeg i dagevis haft Despacito og temaet fra Troldspejlet på hjernen i en form for mashup, kun afløst af noget Gurli Gris theme ind i mellem.
 • Foreslog min mand i dag om vi skulle køre på camping nogle dage i næste uge. I barbussen… Hvis vi gør det, håber jeg han lader sprutten blive i den.
 • Har jeg googlet “camping Sjælland” og “Camping Bornholm”, samt overvejet om vi kender nogen med en stor have med plads til en bus (og rosé på køl), men det må I ikke fortælle min mand.
 • Genså jeg Løvernes Konge for et par dage siden. Og TUD-brølede. Igen. Kan ikke styre det.
 • Har jeg lige bestilt dem her hjem (reklamelink). Med et par sokker i er de sgu da ret camping-egnede.
 • Gik vores sidste campingferie jo faktisk ret godt. Men der havde vi selvfølgelig også kun et enkelt barn og var endnu ikke gift. Eller kærester.
 • Skal jeg lade være med at begynde at regne på hvor meget Holidaydip jeg har indtaget i denne ferie. Ad! Men også lækkert. Og så er det jo ingenting i forhold til mit indtag af de der P-tærter med karamel.

Campingtur anno 2013.

46 replies
 1. Katrine says:

  Min datter droppede luren, da hun var knap to år (den var nu heller ikke super skarp inden – kan være det bare er os🙈🤔). Men hun har aldrig været svær at lægge i seng og sover fra kl 19 til kl 7-8 stykker, så prøv det! I den alder er de alligevel grumpy om eftermiddagen (lur eller ej) så du kan kun vinde på det!

  Svar
 2. Karoline fra I carried a watermelon says:

  Vi er præcis samme sted med det der lur- og puttecirkus med vores. Også 2 år og 3 måneder. Nu prøver vi at forkorte luren til en time og udsætte puttetidspunktet med en halv time. Jeg har kun i aften at trække erfaring på, men det var en stor succes!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Uma sover allerede kun en time til middag. Vi droppede den i går. Puttede klokken 20, hvilket er en time senere end i hverdagene. Hun sov efter fire minutter, til klokken 8:20 i morges og var glad. Ingen af delene er nogensinde sket før. Hun plejer at rode rundt til klokken 23, vågne ved 6 tiden og være skidesur. Så indtil videre elsker jeg alt ved beslutningen om ingen lur.

   Svar
 3. Malene LN says:

  Jeg bruger sommeren på, langt om længe, at få taget kørekort. Det er ikke lige så slemt som jeg havde forestillet mig, selvom der er en del ting jeg hellere ville bruge tid på. Men det bliver så fedt at kunne køre! Christianshavns køreskole er forresten super – en enmands-business, og det virker som om der er en del voksne der tager kortet der. På mit hold er vi 3 “gamle damer” 👍🏻… og så er det meget rart at lære at køre i København K, når nu man bor der.

  …jeg har forresten fået temaet fra Troldsspejlet på hjernen nu. Tak for det 😬

  Svar
 4. J says:

  I Herslev bed Holbæk er der ned til fjorden en lille plads, hvor man må campere gratis. Der er strand og man kan bade. Og der er toiletter og rent vand. Og et bryghus lige ved. Der kan jeg godt anbefale at overnatte! Hvis man ikke er helt frisk på det med rigtige campingpladser …

  Svar
 5. C says:

  I øvrigt har jeg det lidt somom at alt det single/uafhængig af barn-relaterede stemmer godt overens med mit liv (undtagen ædru i byen, det mestrer jeg stadig ikke).
  Har hældt holidaydip i krydderen i dag. Bildte mig ind, at så længe jeg dyppede gulerødder i, så er det jo nærmest sundt… indtil jeg brugte pegefingeren som gulerod, bare for at dippen ikke gik til spilde. Er ved at blive vanvittig af Despacito – fucking hele tiden! Overvejer at sælge lejligheden, fordi pisset flyder, forsøger at få det pænt ved at rykke rod fra a til b, men ender altid med at smide det tilbage til a, fordi det rodede lidt mindre dér. Og så er jeg formentlig blandt de 10 mennesker i Danmark som ikke har set fire sekunder eller mere (eller mindre, for den sags skyld) af GOT. Må man gerne sige ‘fatter ikke hypen’, når man ikke har givet det en chance?! Formentlig ikke! Hov jo, og så hader jeg vand. I alle afskygninger med undtagelse af det man drikker. Hader havet, hader pool og hader at gå i bad, det er lige så røv-kedeligt som at børste tænder. Desværre er jeg endnu mere alene om det end om ikke at have set Game of Thrones

  Svar
 6. Pernille says:

  Min datter på samme alder har også droppet luren indenfor de sidste par uger. Hvorfor så tidligt? Det var sådan nogle dejligt rolige timer der, midt på eftermiddagen. Men okay, to ud af tre børn, som ikke sover i løbet af dagen; jeg afventer at kunne begynde at se fordelene ved det.

  Svar
 7. Jeanette says:

  Vi havde samme problem med min søn, som nu er 2 år og 5 mdr. Vi sløfjede også luren, og det hjalp lidt. Han sover stadig tidligst kl 21, og først når han har skreget og gjort modstand længe, men han vil bare ikke overgive sig. Please, sig det går over. Det har stået på i næsten et halvt år, hvor vi ikke har haft en eneste aften på sofaen, og nu trænger jeg altså.

  Svar
 8. Lika says:

  Do it. Kørekort altså. Vil sige at jeg har haft kørekort i mange år og først efter vi fik en bil med automatgear så slappede jeg sådan for real når jeg kørte. Og jeg skal aldrig i mit liv have andet. Never. Jeg fatter ikke hvorfor der eksisterer biler med manuelt gear. Fatter det simpelthen ikke.

  Svar
 9. Lika says:

  Ej ok. Glem lige det sidste jeg skrev. Det er jo ikke noget råd du kan bruge til ret meget. Men gør det. Få kortet så du selv kan tage en tur ud i det blå uden at det skal tage en evighed.

  Svar
 10. Emilie says:

  Jeg stoppede med at sove middagslur da jeg var omtrent halvandet. Jeg var (efter sigende) glad og tilfreds med den ordning. 🙂

  I den vuggestue jeg arbejder i nu har vi også et par børn der har problemer med at sove om aftenen. De får lov til at hvile en halv times tid når de andre børn skal sove, og så sover de evt hver anden dag eller bare torsdag og fredag, når de begynder at trænge til weekend. Det kan I jo overveje. 🙂

  Svar
 11. Signe says:

  Ja! Camping Bornholm!! Gogogo. Det er SÅ fed en ø, og hvis det pisser ned, er der Naturbornholm med dino’er og legeland (indendørs!) i Hasle. Kan så meget anbefale Sannes Familiecamping uden for Melsted, det er den smukkeste plads med de lækreste faciliteter i landet ☺

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja! Eneste problem er bare, at vi ikke har så mange sammenhængende dage. Vi har to ugers ferie tilbage, men jeg har et møde onsdag denne uge. Vi skal hente Leo torsdag. Og Michael skal arbejde d. 2. Så det længste stræk er fra D.27. om aftenen til D. 1.
   Og jeg har ladet mig fortælle at Bornholm skal have mere tid.

   Svar
 12. Mette says:

  Temasangen fra Troldspejlet er temasangen fra Gremlins – der gik en del år, før jeg fandt ud af det 😂

  Svar
 13. Guldlog says:

  Seriøst. Er det her mig??? Scary. Det kunne nærmest være mig det hele. Altså min mand har ingen bus og jeg savner heller ikke Rachel, for hende kender jeg ikke….men ellers.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Cecilie Thomas Falgren Rubini
   Thomas fra min far, Rubini fra min mor og Falgren har jeg giftet mig til.

   Svar
 14. Camilla says:

  Min søn er en måned yngre end Uma, og vi har også problemer med putningen om aften. Han bliver lagt ind kl 20 og sover ofte først mellem 21-22. Og vågner igen mellem 6-7. Når han er hjemme kan han snildt sove 3 timer til middag – men han er begyndt at være længe om at falde i søvn og vi vækker ham senest kl 15. Forleden droppede vi hans lur og han fungerede over al forventning og faldt i søvn 20.10 og sov til 7.
  Det er simpelthen så svært at finde ud af med den søvn. Jeg synes et eller andet sted, at han er for lille til at droppe sin lur og han må vel være træt, hvis han kan sove 2-3 timer til middag. Derudover ved jeg, at vuggestuen ikke vil gå med til, at han ikke skal puttes.
  Men når han på den anden side trives uden sin lur og sover længere om natten – så giver det jo også mening at droppe luren.
  Hmm nå det blev langt. Pointen var vidst bare, at jeg står i samme situation 😀

  Svar
 15. Lotte says:

  Jeg elsker p-tærter medkaramel 😍
  Angående middagslur, min sover ikke har hjemmenes mindre han selv falder i søvn når slapper lidt af med tv eller iPad 😊 Han er på alder med Uma.
  PS. Jeg elsker at læse med på din blog!❤️

  Svar
 16. Malan says:

  Der mangler simpelthen noget helt basalt i køkkenet (og køleskabet), hvis man ikke kan røre en skål holiday dip sammen på tre sekunder 🙂 Og iøvrigt interessant at læse input vedr. middagslur. Har selv en pige på knap 2,5 år, der begynder at være lidt svær at lægge om aftenen 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er da totalt ok. Har bare flere gange ‘haft brug for’ det i løbet af de sidste par år. Og når vi rejser ville det være fedt at kunne skiftes til at køre. I USA sidste år var Michael ved at blive sindssyg af at det kun var ham der kørte. Og også: IKEA.

   Svar
 17. Katrine says:

  Tak for din dejlige blog :-). Med alle 3 unger har vi, når sidste lur skulle sløjfes (hvad har været helt forskelligt for alle tre som nu er 7, og 2×4 år), ladet dem få en lur (kort) på de dage, hvor trætheden er blevet massiv. Det har været en herlig mellemløsning – og særligt da den ene var på din datters alder. Det er vel også muligt, at hun får brug for lur ind i mellem, når hun skal i institution igen og måske ikke kan sove sålænge som i ferien.
  Vi har netop været i telt tre dage på Orø camping, en lille ø som ligger i Isefjorden ved Holbæk. Der er ingen vild luksus; en hoppepude og en fin lille legeplads, en OK lille strand (perfekt til små børn da der er lavvande meget langt ud), rene toiletter og badeforhold og et ishus. Ejeren er mægtig sød og hjælpsom. Det kan jeg klart anbefale – vores unger elskede det. Der var mindre børn af massevis at lege med! Man kan tage en trækfærge som går hele tiden – men vores unger elskede at tage den “rigtige” lillebitte færge (turen tager vist 15-20 min). Vi bor selv i Holbæk, men alle følte i den grad at vi “rejste på ferie” pga overfarten :-).
  God fornøjelse med hvad I finder på!

  Svar
 18. Ida says:

  Meget pæne sandaler du har linket hjem – overvejer selv dem i guld 🙂

  Og så lige lidt ros til dit nye layout – så fint.

  Svar
 19. Tilde Lyng says:

  Sig mig, hvad er jeg gået glip af ENDNU en tatovering, hvor gemmer de(n) forrige sig?
  Og Thomas, den var også ny, men nej da, det må du endelig ikke slette, der er da et awesome navn, især når man er pige!! (Ikke ironisk) Tilde Thomas Lyng, se dét gad jeg sgu egentlig godt hedde

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nej, altså. Har ‘kun’ to stadigvæk.

   Det er mega fedt egentlig. Thomas. Bruger det bare ikke, og det skaber tit forvirring når jeg skal flyve og tjekke ind på hoteller og sådan noget (hello mr. Thomas står der tit på de der skærme på hoteller). Men kan heller ikke helt få mig selv til at fjerne det. Måske min far også ville blive lidt træt af det, hvis jeg gjorde. Hm.

   Svar
 20. Mette says:

  Jeg lader ofte musen hvile på et link, før jeg klikker på det, så jeg lige kan læse, hvad det drejer sig om. Det gjorde jeg så også med sandalerne og mine øjne læste ordene, men ikke rækkefølgen. Så lige et øjeblik så drejede det sig om en double-strap-on … ikke så relevant, men havde en fornemmelse af at det var en læsefejl du kunne finde på at værdsætte.

  Svar
 21. Sara says:

  Jeg tog også først kørekort i en alder af 26 år. Vildt grænseoverskridende for mig, fordi jeg var så bange for at gøre skade på andre eller mig selv for that matter, men nu hvor jeg har det, er det bare så dejligt at have. Jeg bruger det ikke så meget, men det er skønt at have muligheden! Så jeg siger go go! Jeg tog mit kort hos Tiptop trafik, og det kan jeg kun anbefale. 😊

  Svar
 22. Anne Louise says:

  Hvor er det pudsigt, at du hedder Thomas! Det hedder vores lille søn på halvandet, og jeg “fandt” faktisk din blog en sen nattetime til sidst i graviditeten, hvor jeg ikke kunne sove, og har hængt på lige siden 👍 Synes bestemt ikke, at du ska sløjfe det 😜😄

  Svar
 23. Lina says:

  Jeg kan se, at rigtig mange har pitchet ind allerede. Men jeg vil blot dele, at vi også (med stort held) droppede vores datters lur, da hun var 2 år og nogle måneder. Ind i mellem var hun selvfølgelig ret træt om aftenen, men i det store hele gav det hende overskud og en mere naturlig rytme. Og så sov hun som en sten fra kl. 19/20 til 6/7 og har gjort det lige siden (2 år nu).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *