I øvrigt #91

 • ‘Truede’ min mand med at give mig en robotstøvsuger i fødselsdagsgave. Jeg truede tilbage med skilsmisse.
 • Vil jeg faktisk gerne have en robotstøvsuger. Bare ikke i fødselsdagsgave. Åbenbart.
 • Kan man også få en gulvvaskemaskine!!!
 • Trænger her til at blive gjort rent.
 • Fik jeg heldigvis et par sandaler i fødselsdagsgave i stedet for.
 • Hader jeg dobbeltdyner! Hvis altså jeg ikke har den for mig selv.
 • Har jeg først for nyligt opdaget hvor optur tyggegummi med lakridssmag er. Får totalt flashback til de gode gamle Shake og Jenka dage.
 • Tror jeg vi har besluttet os for en destination til vinter. I hver fald et land. Mere om det snart.
 • Har jeg helt undladt at fortælle jer om den 3-dages juicecleanse jeg for nyligt sprang ud i. Det dur jeg ikke til. Gav op efter 10 timer. Helt sur og sulten.
 • Kan jeg ret godt lide ideen om at gå koldtyrker på sukkermisbruget og “nulstille” med en cleanse. Men næste gang skal det helt klart indebære mad.
 • Ønsker jeg mig dem her (reklamelink). Kan bare ikke beslutte mig for om de skal være Leo eller sorte.
 • Er der blevet smadret en rude i vores soveværelse (håndværkere) og jeg har mareridt næsten hver nat om indbrud og kidnapning. Håber virkelig snart, at den der glarmester kommer…
 • Overvejer jeg at dele nogle flere opskrifter eller madplaner med jer. Som opfølgning til det her indlæg.
 • Har jeg fundet ud af hvor godt dadelshakes smager. De var overalt i Los Angelses sidste år, men jeg prøvede dem ikke, fordi jeg synes det lød alt for sundt og sødt. Men så prøvede jeg en for nyligt. Og hold. nu. kæft…. Blend otte dadler med lidt vanilie, en banan, isterninger og mælk (jeg bruger havremælk). Selv tak.
 • Vil jer gerne prøve at begrænse vores plastikforbrug herhjemme, og elsker at min veninde har denne her blog til inspiration, + instagram og facebook, helt uden løftede pegefingre.
 • Er jeg virkelig glad for at I tog så pænt imod barselsknold-indlægget. Jeg troede der ville være mange flere, der synes det var åndssvagt, end der var. I er sgu så gode. Tak.
 • Har Uma udviklet en fobi for fluer. Hun kan slet ikke være i sig selv, hvis der er en flue i rummet. Det er ret forfærdeligt.
 • Forstår jeg ikke hvorfor skildpadde-chokoladebaren ikke smager lige så godt som de rigtige skildpadder. Konceptet har så meget potentiale, men skuffer hårdt. Hver gang.

 

25 replies
 1. Sanne says:

  Jeg bad min kæreste om at støvsuge, da jeg var gravid med min yngste og lægen havde beordret ro. Dagen efter kom han hjem med en robotstøvsuger. Man skal vist bare have en mand der hader rengøring nok!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg tror også vi ender med at købe en. Vi er egentlig begge to ret gode til at få støvsuget, men bare ikke så ofte som vi burde. Det er sgu så kedeligt, og besværligt.

   Svar
 2. Barselsknold lover says:

  Elskede dit indlæg om barselsknold! Har nu haft barselsknold siden dit indlæg og jeg har ikke i sinde at stoppe lige pt!
  Jeg har ingen børn og har ingen barsel i sigte, meeen det ser skide godt ud OG jeg kan vente en ekstra dag med hårvask! Dobbelt op på win 😜

  Svar
 3. Ann says:

  Jeg kunne godt tænke mig nogle flere opskrifter og madplaner. Det er fedt med inspiration til en grønnere livsstil.

  Og så kan jeg huske, at du for maaaaange år siden (#trofastlæser) postede en opskrift på (koldhævede?) boller med kanel eller et andet lidt anderledes krydderi i, og den var i mange år min go to-opskrift, når jeg skulle bage boller 🙂

  Svar
 4. Christina says:

  Hehe fan og tidl. Stor- (/mis) bruger af barselsknold, og nu endelig med barsel, men med pagehår, da barselsknolden tog overhånd 😂😂 Ps. Elsker dine indlæg

  Svar
 5. lena says:

  Jeg synes helt bestemt også det kunne være fedt med en opfølgning på mad indlægget. Det har jeg faktisk ofte tænkt på hvordan det er gået med og hvis du har lyst til at dele lidt om hvordan I gør med børn og måltider. Jeg har en og jeg synes sgu at det er svært nok at få ham til at åbne munden for det jeg serverer….men han er også usædvanligt mad skeptisk…….
  En anden ting….hælder helt sikkert til skoene i Leo. …Leo er for fedt og sort kan man jo altid få fat i😉😉😀

  Svar
 6. Lika says:

  Håber du vil dele lidt madplaner ud eller opskrifter. Jeg er en kæmpe madplan-freak og bruger faktisk ofte din linse-bolo opskrift. Min 2 årige søn er VILD med den og han holder sig normalt til overhovedet ikke at spise grønt :/

  Svar
 7. Ida says:

  Jeg vil også meget gerne have flere mad/opskrift indlæg. Prøver selv at spise mindre kød og det går egentlig ret så godt. Jeg spiser bare ofte de spise grøntsager tilberedt på den samme måde 😉

  Og forresten..hvor er din blog bare blevet fin 😀

  Svar
 8. Skalotteløg says:

  Var altså også megafan af den barselsknolds-tut. Ville have skrevet det til dig, men kom fra det, men altså… Tre år på barsel med lidt arbejde imellem, hvor knolden også var fast uniform, fordi nogen jo skulle ammes, når man kom hjem… Og det er først efter dit indlæg, at det er begyndt at spille. Det var den simple detalje med at vippe den over fingeren, der gjorde hele forskellen!
  Sådan noget skal man jo vide, også selvom det er simpelt 😉

  Svar
 9. Marie says:

  Øv – lidt altså… efter du har skiftet blogdomæne er jeg nødt til at klikke mig videre fra min blogreader (Feedly) til browseren for at læse dine indlæg. #firstworldproblem

  Svar
 10. Camullaen says:

  Jeg har hverken barsel eller kan rocke en knold særlig godt, men jeg er meget interesseret i at høre om du er stødt på dadel-shakes ude i byen, og in that case hvor? Er selv lidt en sucker for dem…

  Svar
 11. Camilla says:

  Den tutorial til barselsknold gjorde faktisk, at jeg nu laver min barselsknold på din måde – så den var nu ikke helt fjollet 😉 Tak for det – det er de små ting 😉 (jeg kan se at min ’stavekontrol’ på computeren ikke er bekendt med det allestedsnærværende begreb barselsknold.)
  Og roboststøvsuger; JA TAK! hvis ikke vores rum var så små, og ting var i vejen… Men alligevel JA TAK også i fødselsdagsgave… Faen heller.

  Svar
 12. Kathrine says:

  Vi har et vennepar, som har en søn på tre år, der er totalt frygtløs, når det kommer til dyr. Han klapper alt og alle – også rådyrene i dyrehaven, som ellers er dobbelt så høje som ham og flokkes om ham, når han har en gulerod i hånden til dem. Anyway, han er også vildt bange for fluer! Så bange at han på et tidspunkt smed sin is i panik! Haha 😀 Så Uma er ikke alene.

  Svar
 13. Louise says:

  Jeg savner lidt at man kan gå tilbage og se indlæg i toppen. Altså en banner der hed “arkiv” under dine andre med “person galleri” osv.

  Svar
 14. Pernille says:

  Vi har de sidste to år holdt sukkerfri maj-måned. Altså ingen sukker i en hel måned. Dog har vi givet os selv lov til at spise frugt. Det har været virkelig nemt hver gang. Her om sommeren er der så meget lækkert frugt, så det faktisk er nok. Og når vi har fået lyst til chokolade, har jeg bare blendet dadler, usødet kakao, havsalt og lidt mandler sammen og rullet dem til kugler 🙂

  Svar
 15. Line says:

  Har netop lavet min første dadelshake og holy shit, det holder bare!!! Havde kun dadler med lakridspulver liggende, hvilket bestemt ikke gør den dårligere. Sommerens drik er fundet, tak!!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *